Dünyanın en önemli markalarının temsil edildiği Londra’daki organizasyonda, Kıbrıs adasından sadece Kuzey Kıbrıs Turkcell yer aldı.

Kuzey Kıbrıs Turkcell’in ‘Engelsiz Yaşam’ projelerinden biri olan ve işaret dilinde hazırlanan “Hayat Bayram Olsa” klibi Londra’daki uluslararası finalde temsil edildi, dünyanın en önemli markaları ile birlikte başarısı kutlandı.
Altıncısı düzenlenen ‘Ethical Corporation’ (Sorumlu İş Ödülleri) organizasyonunda, tüm dünyada ses getiren sosyal sorumluluk projeleri bir araya geldi.

Dünyanın en önemli markalarının temsil edildiği organizasyonda, Kıbrıs adasından sadece Kuzey Kıbrıs Turkcell yer aldı.

Geleneksel gala gecesine Bloomberg, Johnson & Johnson, Globe Telecom. Inc., Firmenich Incorporated, Hogan Lovells, KPMG LLP, MTR Corporation, Munich Airport, Primark, Telefónica UK (O2), The World Bank, Turkcell ve Kuzey Kıbrıs Turkcell gibi alanlarında başarılı birçok firma katıldı.

Organizasyonda Asya, Avrupa, Ortadoğu ve Güney Afrika'dan birçok firmanın üst düzey temsilcisi, basın mensubu ve sivil toplum örgütü temsilcileri bir araya geldi.

Kuzey Kıbrıs Turkcell'in de yarıştığı “En İyi Müşteri Odaklı ve Müşteriyi Dahil Eden Kampanya” kategorisinde, proje dalında Telefónica UK O2 firması ödül aldı.

Kuzey Kıbrıs’ta 70 binin üzerinde kişinin destek verdiği ‘Hayat Bayram Olsa’ klibi, Londra’da da yoğun ilgi gördü, beğeni topladı.

Organizasyon 25 Eylül akşamı Londra'nın Cumberland Oteli'nde gerçekleşti.

‘Engelsiz’ projelerinde ikinci final

Daha önce “Engelsiz Yaşam Projesi” ile mobil iletişim dünyasının en prestijli ödülü olarak kabul gören “Mobile Excellence Awards”ta (MEA- Mobil Mükemmeliyet Ödülleri) finale kalan Kuzey Kıbrıs Turkcell, bir kez daha final heyecanı yaşadı.

rojesi ile Los Angeles’ta finalde yarışan ve ikincilik ödülü alan Kuzey Kıbrıs Turkcell, bu kez, işitme engelliler için hazırladığı kliple Londra’da final kürsüsüne çıktı.

Engelli alanında birçok ilke imza atan ve bu farkındalığın gün geçtikçe yayılmasında büyük pay sahibi olan Kuzey Kıbrıs Turkcell, “Hayat Bayram Olsa” klibini Engelliler Haftası nedeniyle hazırlamıştı.
Söz konusu klip Kuzey Kıbrıs Turkcell’in resmi Facebook

sayfası www.facebook.com/TURKCELLKUZEYKIBRIS üzerinden veya Youtube’un arama kısmına Kuzey Kıbrıs Turkcell-Hayat Bayram Olsa yazılarak izlenebiliyor ve paylaşılabiliyor.

“Bu başarıyı tüm engellilere armağan ediyoruz”

Londra’daki finale katılan Kuzey Kıbrıs Turkcell Bilgi ve İletişim Teknolojileri Müdürü Ali Gürler, “Kuzey Kıbrıs'ın lider teknoloji ve iletişim şirketi olarak, Ethical Corporation gibi seçkin bir organizasyonda, “En İyi Müşteri Odaklı ve Müşteriyi Dahil Eden Kampanya” kategorisinde final kürsüsüne çıkmanın gururunu yaşadıklarını” söyledi.
Gürler, dünyanın en önemli markalarının temsilcileri ile bir araya geldikleri organizasyonun, ülkenin tanıtımı açısından da son derece yararlı olduğunu belirterek, “Kuzey Kıbrıs Turkcell başarılarını bir kez daha Kıbrıs adasının ötesine taşımıştır. Teknoloji hayatımızın vazgeçilmezidir. Artık mobil iletişim ve internetten ayrı bir hayat düşünmek neredeyse mümkün değildir.  Ancak tüm bu ilerlemelerin ortak amacı insanlığa, sürdürülebilir çevreye ve en genelde hayata hizmet etmektir. Kuzey Kıbrıs Turkcell olarak bu başarıyı ülkemizde ve dünyadaki tüm engelli dostlarımıza armağan ediyoruz” diye konuştu.