Sosyal sorumluluk anlayışı ile toplumun farklı kesimlerini ‘işaret dili’nde buluşturan Kuzey Kıbrıs Turkcell’in klibi, ‘’Ethical Corporation’’ Sorumlu İş Ödülleri'nde "En İyi Müşteri Odaklı ve Müşteriyi Dahil Eden Kampanya" kategorisinde finalde yarışacak.


Kuzey Kıbrıs Turkcell’in ‘Engelsiz Yaşam’ projelerinden biri olan “Hayat Bayram Olsa” klibi 25 Eylül’de Londra’da finalde yarışacak.

İşitme engelli bireyler için farkındalık yaratmak amacıyla hazırlanan klip, “Ethical Corporation” Sorumlu İş Ödülleri'nde "En İyi Müşteri Odaklı ve Müşteriyi Dahil Eden Kampanya" kategorisinde birincilik için yarışacak.
Toplumun farklı kesimlerini işaret dilinde buluşturan Kuzey Kıbrıs Turkcell’in klibi bayram sevincini uluslararası bir heyecana dönüştürürken, Kuzey Kıbrıs’ın sesini bu kez işaret diliyle adanın ötesine taşıyacak.
Kuzey Kıbrıs Turkcell temsilcisi de İngiltere’nin başkenti Londra’da yer alacak finale katılacak, bu önemli organizasyonda yer alacak.

‘Engelsiz’ projelerinde ikinci final

Daha önce “Engelsiz Yaşam Projesi” ile mobil iletişim dünyasının en prestijli ödülü olarak kabul gören “Mobile Excellence Awards”ta (MEA- Mobil Mükemmeliyet Ödülleri) finale kalan Kuzey Kıbrıs Turkcell, bir kez daha final heyecanı yaşayacak.

Engelsiz yaşam projesi ile Los Angeles’ta finalde yarışan ve ikincilik ödülü alan Kuzey Kıbrıs Turkcell, bu kez, işitme engelliler için hazırladığı kliple Londra’da olacak.

 Final heyecanı

Engelli alanında birçok ilke imza atan ve bu farkındalığın gün geçtikçe yayılmasında büyük pay sahibi olan Kuzey Kıbrıs Turkcell, “Hayat Bayram Olsa” klibini Engelliler Haftası nedeniyle hazırlamıştı.

İşaret dili ile hazırlanan video sosyal medya ve televizyonlardan yoğun ilgiyle izlenirken, dijital medyada 75 binin üzerinde erişim başarısı elde etti.

“Hayat Bayram Olsa” şarkısının işaret diliyle seslendirildiği klipte Kuzey Kıbrıs Turkcell Genel Müdürü Aybars Karaatmaca ve Genel Müdür Yardımcılarının yanı sıra sanatçısından doktoruna, işletmecisinden kasabına, tezgahtarından ev hanımına kadar çok farklı kesimlerden kişiler rol almıştı.
Turkcell’den yapılan açıklamaya göre söz konusu klip Kuzey Kıbrıs Turkcell’in resmi Facebook sayfası www.facebook.com/TURKCELLKUZEYKIBRIS üzerinden veya Youtube’un arama kısmına Kuzey Kıbrıs Turkcell-Hayat Bayram Olsa yazılarak izlenebiliyor ve paylaşılabiliyor.

Destek Varsa Engel Yok

Engellileri evlerinden çıkararak toplumla buluşturmak ve engelliler konusunda farkındalığı artırmak misyonuyla, 7 yıldır Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı ana sponsorluğunu sürdüren Kuzey Kıbrıs Turkcell, bu önemli sponsorluğun yanı sıra “Sanat Engel Tanımaz” fotoğraf ve kısa film yarışması, “Cafe Down”, “Engelsiz Çiçek Serası”, “Engelsiz Bilişim Günleri”, “Engelsiz Yaşam Seminerleri” gibi projelerle de engelliler alanında daha birçok ilke imza attı.

arsiv_mobile-exellence-awards-gecesi-(2)-001.jpg

arsiv_mobile-exellence-awards-gecesi-(3)-001.jpg

ethical-logo.png

hayat-bayram-olsa-ile-finaldeyiz_turkcell.jpg

hayat-bayram-olsa-video-goruntuleri-(1)-001.jpeg

hayat-bayram-olsa-video-goruntuleri-(2)-001.jpeg

hayat-bayram-olsa-video-goruntuleri-(3)-001.jpeg

hayat-bayram-olsa-video-goruntuleri-(5)-001.jpeg

hayat-bayram-olsa-video-goruntuleri-(6)-001.jpeg

hayat-bayram-olsa-video-goruntuleri-(7)-001.jpeg