Ülkemize bugüne kadar 70 binin üzerinde fidan diken ve pek çok ormanlık alan kazandıran Kuzey Kıbrıs Turkcell, ülke sevgisini çevre bilinci ile bütünleştirdi.

Kuzey Kıbrıs Turkcell çevre odağında her sene gerçekleştirdiği “Fidan Dikimi” etkinliğini bu sene de tekrarladı, daha yeşil bir ülke için yeni fidanları toprakla buluşturdu.

Taşkent’teki fidan dikim etkinliğine Kuzey Kıbrıs Turkcell Genel Müdürü İsmet Yazıcı da katıldı.

Kuzey Kıbrıs Turkcell ailesi fidan dikiminde buluştu, sosyal sorumluluk çabalarını ileriye taşıdı.

Kuzey Kıbrıs Turkcell Genel Müdürü İsmet Yazıcı yaptığı açıklamada sürdürülebilir çevre önemine vurgu yaptı ve çevrenin odak alanlarının en üst sırasında yer aldığını belirtti.

Kuzey Kıbrıs Turkcell’in kurulduğu günden itibaren 16 yıldır Karpaz’dan Yeşilırmak’a onlarca alanı yeşillendirdiğini anımsatan Yazıcı, çok sayıda yeşil alanın ülkeye kazandırıldığını belirtti.

“Bugün yine ülkemizi yeşillendirmek adına el ele verdik” diyen İsmet Yazıcı, Kuzey Kıbrıs Turkcell’in gelecek nesillere yeşil bir ülke bırakmak için bugüne kadar 70 binden fazla fidan dikimi yaptığını belirtti.

Neler söylediler?

Osman Nazlı: “Ailemizle birlikte yine fidanlarımızı diktik. Çocuklarımıza güzel bir gelecek sunmak ve ülke sevgimizi çevre bilinci ile bütünleştirmek için buradayız. Güzel bir ülke, temiz hava ve ormanlar istiyorsak yeni fidanlar dikmeye devam etmeliyiz.”

Ebru Engür: “Kuzey Kıbrıs Turkcell olarak çevremiz için her yıl fidan dikimi gerçekleştiriyoruz. Şimdiye kadar binlerce fidan diktik. Yeşil bir çevreye, geleceğe sahip olmak için büyükten küçüğe bu bilinçte hareket etmeliyiz. Bizler de bu anlamda katkıda bulunuyoruz.”

Kerim Özgür Yel: “Adanın daha da yeşil olması için hep beraber üzerimize düşen görevi yerine getirdik. Çocuğumla beraber geleceğimize katkıda bulunmak benim için ayrı bir mutluluk.”

Cüneyt Karacan: “Hep birlikte fidanlarımızı dikerek çok güzel bir etkinlik gerçekleştirdik. Herkes bu duyarlılıkta olup senede sadece bir tane bile fidan dikse ülkemiz yemyeşil olacaktır. Bizler bugün vatandaşlık görevimizi yaptık ve mutluyuz.”

fidan-dikim-etkinligi-mart2016-(3).jpg

fidan-dikim-etkinligi-mart2016-(4).jpg

fidan-dikim-etkinligi-mart2016-(6).jpg

fidan-dikim-etkinligi-mart2016-(7).jpg

fidan-dikim-etkinligi-mart2016-(9).jpg

fidan-dikim-etkinligi-mart2016-(10).jpg

fidan-dikim-etkinligi-mart2016-(12).jpg