Kuzey Kıbrıs Turkcell’in yeni Genel Müdürü Harun Maden görevine başladı ;“Hedefimiz, Kuzey Kıbrıs Turkcell’in mobil iletişim ve teknoloji liderliğini çok daha ileriye taşıyarak, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti ekonomisine katkılarımızı sürdürmektir” dedi.

İsmet Yazıcı’nın, Turkcell’in en büyük iştiraki olan Ukrayna lifecell’e Genel Müdür olarak atanmasından sonra Kuzey Kıbrıs Turkcell Genel Müdürlük görevine getirilen Harun Maden takım arkadaşları ile tanıştı.

Kuzey Kıbrıs Turkcell Genel Müdürlüğü’ndeki tanışma toplantısına yeni Genel Müdür Harun Maden’le birlikte Turkcell Stratejiden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı ve Kuzey Kıbrıs Turkcell yönetim kurulu üyesi İlter Terzioğlu, Kuzey Kıbrıs Turkcell Yönetim Kurulu Üyesi Günay Çerkez, Kuzey Kıbrıs Turkcell eski Genel

Müdürü İsmet Yazıcı, Genel Müdür Yardımcıları ve Kuzey Kıbrıs Turkcell ailesi katıldı.

“Bu önemli aileye hoş geldiniz”

Kuzey Kıbrıs Turkcell Yönetim Kurulu Üyesi Günay Çerkez, Ukrayna lifecell’de görevine başlayacak olan İsmet Yazıcı’yı kutladı ve katkılarından dolayı teşekkür etti.

"İsmet Yazıcı, yüksek bir sorumluluk anlayışı ile yürüttüğü görevi boyunca Kuzey Kıbrıs Turkcell'i çok iyi yerlere taşımıştır” diyen Çerkez, yeni Genel Müdür Harun Maden’in de kuruma güç katacağına inandığını belirtti. Günay Çerkez, Kuzey Kıbrıs Turkcell’in yeni Genel Müdürü Harun Maden’e görevinde başarılar dileyerek, “Yeni vizyon ve fikirler ile Kuzey Kıbrıs Turkcell’in teknoloji yolculuğuna önemli katkılar koyacağına inanıyorum. Sizlerin deneyimleri ve edindiğiniz tecrübeler, kurumun geleceğine ışık tutacaktır. Bu önemli aileye hoş geldiniz” dedi.

turkcell-genel-mudur-degisimi-(2).jpg

“Öncü şirketimiz”

Turkcell Stratejiden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı ve Kuzey Kıbrıs Turkcell yönetim kurulu üyesi  İlter Terzioğlu da konuşmasında, Kuzey Kıbrıs Turkcell’in verdiği hizmetlerle kendileri için en öncü grup şirketi olduğunu belirtti.

“İsmet Bey çok güzel bir ekiple önemli çalışmalar yaptı” diyen Terzioğlu, takım çalışmasının önemine dikkat çekerek, “Kuzey Kıbrıs Turkcell’in başarısı, takım çalışmasının en güzel örneğidir” dedi.

Harun Maden’in önemli bir tecrübe ve birikime sahip olduğunu vurgulayan Terzioğlu, “Kendisine başarılar diliyorum. İsmet Bey’e de verdiği hizmetlerinden ötürü teşekkür ediyorum. Kuzey Kıbrıs Turkcell, başarıları ile bizleri gururlandırmaya devam edecektir" diye konuştu.

“Mükemmel bir ekiple çalıştım”

Kuzey Kıbrıs Turkcell eski Genel Müdürü İsmet Yazıcı da "Tüm içtenliğimle söylemek isterim ki hiç tanımayarak geldiğim bu ülkeden Kıbrıs sevdalısı olarak ayrılıyorum” sözleriyle başladığı konuşmasında, “Turkcell Grup içinde bu kadar üretken, çalışkan ve sıcakkanlı bir ekiple keyifle çalışma fırsatım oldu. Sizlere çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Yeni Genel Müdür Harun Maden’e mükemmel bir ekip devrettiğini ifade eden Yazıcı, “Çok başarılı olacağınıza inanıyor ve Harun Bey’e yeni görevinde başarılar diliyorum" dedi.

“Turkcell ailesinin bir üyesi olmaktan mutluluk duyuyorum”

Kuzey Kıbrıs Turkcell Genel Müdürü Harun Maden de başarı dileklerine teşekkür ederken, “Hedefimiz, Kuzey Kıbrıs Turkcell’in mobil iletişim ve teknoloji liderliğini çok daha ileriye taşıyarak, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti ekonomisine katkılarımızı sürdürmektir” dedi.

Kuzey Kıbrıs Turkcell ailesinin adada ne kadar önemli olduğunu pek çok farklı kesimden dinlediğini belirten Harun Maden, şunları söyledi:

“Şirketin önümüzdeki dönemde de başarısı için birlikte çalışacağız. Sizin gayretleriniz, çalışmalarınız ile Turkcell ailesinde yeni başarılara imza atacağız. Gerek IT (Bilgi Teknolojileri) gerekse Telekomünikasyon alanında birçok görevde çalıştım. Birçok şirket yönettim. Bu tecrübelerimin şirketimizin ve hepimizin başarısı için katkısı olacağına inanıyorum. Turkcell ailesinin bir üyesi olarak buraya gelmekten mutluluk duyuyorum ve çalışma arkadaşlarıma başarılar diliyorum."

turkcell-genel-mudur-degisimi-(3).jpg

Harun Maden kimdir?

Harun Maden, lisans eğitimini 1982 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi Elektrik Fakültesi Elektronik Haberleşme Bölümü’nde tamamladı.

Harun Maden, çalışma hayatına 1986-1989 yılında Kerimoğlu Makinacılık ve Ticaret A.Ş.’de Endüstriyel Kontrol ve Otomasyon Mühendisi olarak başladı. 1989-2002 yılları arasında Datateknik’te sırasıyla Teknik Müdür (1989-1991), Ürün Geliştirme Müdürü (1991-1993), Satış &Pazarlama Koordinatörü (1993-1996) ve son olarak Genel Müdür Yardımcısı (1996-2002) olarak görev aldı.

2002-2006 yılları arasında Hızlı Sistem Bilişim A.Ş.’ de Yönetim Kurulu Üyeliği ve Genel Müdürlük, aynı zamanda Hızlı Sistem Mağazacılık A.Ş.’de Yönetim Kurulu Üyeliği görevlerini yürüttü.

Bunun yanı sıra Türk Telekom A.Ş.’de 2003-2004 döneminde Yönetim Danışmanlığı yaptı. 2007-2009 yılları arasında Teletek Telekomünikasyon A.Ş. ve Global İletişim A.Ş.’de Genel Müdürlük görevlerini yürüten Maden, 2010-2015 yılları arasında İBB’ye bağlı çeşitli şirketlerde üst yönetim görevlerinde bulundu.

Harun Maden 2015-2017 yılları arasında, PTT A.Ş.’de Genel Müdür, Yönetim Kurulu Başkanı ve en son Müşavirlik görevlerini üstlendi. 2012 yılından bu yana Türkiye Turing ve Otomobil Kurumu’nda Yönetim Kurulu Üyesi olan Maden, Kuzey Kıbrıs Turkcell’deki yeni görevine başladı.