Kuzey Kıbrıs Turkcell, dünyanın önde gelen uluslararası standart geliştirme kurumu BSİ (British Standart Institution)’dan “Hizmet Yönetim Sertifikası” aldı.

Elektronik Haberleşme Yasası dahil mobil iletişim alanında tüm dünyada geçerli ileri standartları adamıza taşıyan Kuzey Kıbrıs Turkcell, ISO 20000 Bilgi Teknolojileri Hizmet Yönetimi sertifikası ile kalitesini bir kez daha tescilledi.

Kuzey Kıbrıs Turkcell’e ISO/IEC 20000-1 2011 Bilgi ve İletişim Teknolojileri Hizmet Yönetim Sertifikası, Birleşik Krallık Ulusal Standartlar Kuruluşu (NSB)’ye bağlı BSİ tarafından verildi.

“Müşteri memnuniyeti” odağındaki çalışmalarını sürdüren adanın lider iletişim ve teknoloji markası Kuzey Kıbrıs Turkcell, bu önemli adımla başarılarına bir yenisini ekledi.

“Bu gururu sizlerle paylaşıyoruz”

Kuzey Kıbrıs Turkcell Teknik Operasyonlar Genel Müdür Yardımcısı Alp Ağcataş , “Kalite ve yüksek standartlar bizler için son derece önemlidir, bu anlamda, başarılarımızı yeni bir sertifika ile taçlandırmanın gururunu tüm Kuzey Kıbrıs Turkcell’lilerle paylaşıyoruz” dedi.

“Kuzey Kıbrıs Turkcell sadece teknoloji ve insana yönelik yatırımları ile değil, kalite ve standartta gösterdiği ilerleme ile de liderliğini sürdürecektir” diyen Ağcataş, “Bu önemli sorumlulukla daha çok çalışacak, kalite standardımızı hep koruyarak, ülkemize hizmet vermeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Kuzey Kıbrıs Turkcell ‘Certification Europe’ tarafından yapılan ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi denetimlerini de yıllardır başarıyla geçerek kalite sertifikasını da sürekli yenilemektedir.