“Survivor All Star”ın 3 Temmuz akşamı yer alacak Kıbrıs finalini yerinden izleyecek Kuzey Kıbrıs Turkcell’li 5 şanslı çift belirlendi

Tüm dünyada olduğu gibi  Kuzey Kıbrıs'ta da büyük ilgiyle izlenen, “Survivor All Star”ın Kıbrıs finalini yerinden izleyecek Kuzey Kıbrıs Turkcell’li 5 şanslı çift belirlendi.

Yasemin Akalın, Begüm Karaca, Songül Artunkal, Mert İşci ve Derya Vetirma Kuzey Kıbrıs Turkcell’li olmanın avantajını, şansa dönüştürdü.

Kuzey Kıbrıs Turkcell’lilerin 4567’ye SMS (kısa mesaj) göndererek katıldığı kampanya sonucunda, şanslı isimler Noter Enver Sedat Simavi tarafından yapılan çekilişle belirlendi.

TV 8 kanalında Acun Ilıcalı yönetiminde yayınlanan popüler yarışma programı Survivor All Star’ı sevdiği bir kişiyle birlikte izleme imkanına kavuşan 5 şanslı isim çok farklı bir deneyim yaşayacak.

Heyecan fırtınası

Acun Ilıcalı’nın sunduğu heyecan fırtınasının büyük finali bir kez daha adamızda yaşanıyor. Kaya Artemis Hotel’de yapılacak olan, sadece otelde konaklayanların ve davetlilerin hak sahibi olduğu “Survivor”ın bu sene “All Star” konseptiyle düzenlediği final gecesine, Kuzey Kıbrıs Turkcell kullanıcısı 5 şanslı çift de yakından tanıklık edecek. Üstelik kazanan talihlilerin ulaşımları da Kuzey Kıbrıs Turkcell tarafından karşılanacak.

Kuzey Kıbrıs Turkcell tarafından verilen bilgiye göre kazanan 5 talihli Kuzey Kıbrıs Turkcell’in resmi Facebook sayfasından da duyuruldu.

İşte kazanan isimler:

- Yasemin Akalın
- Begüm Karaca
- Songül Artunkal
- Mert İşci
- Derya Vetirma