31 Aralık’ta yaklaşık 2 milyon dakika konuşma yapan Kuzey Kıbrıs Turkcell müşterileri, 15 bin GB internet kullandı, 1 milyondan fazla kısa mesaj (SMS) gönderdi.

Kuzey Kıbrıs Turkcell, yeni bir yıla girerken yine önemli bir yoğunluk yaşadı,  duygular mobil iletişim teknolojisi ile paylaşıldı.

Kuzey Kıbrıs Turkcell müşterileri, 31 Aralık’ta sevdikleri ile yaklaşık 2 milyon dakika telefon görüşmesi yaptı.
Kuzey Kıbrıs Turkcell’in açıklamasına göre, yeni yıl tebrikleri için kısa mesaj (SMS) en önemli iletişim tercihlerinden biri oldu. 1 milyondan fazla SMS gönderen Kuzey Kıbrıs Turkcell müşterileri, internetten de ayrı kalmadı.
31 Aralık’ı 1 Ocak’a bağlayan yılbaşı coşkusunda, yaklaşık 15 bin GB internet kullanıldı.

Müşteri memnuniyeti çok önemli

Kuzey Kıbrıs Turkcell‘den yapılan açıklamada, yurt dışındaki sevdikleri ile iletişim kuran ve özellikle yeni yıl tatilini yurt dışında geçiren Turkcell’lilerin avantajlı paketlere yoğun ilgi gösterdiği belirtildi, müşteri memnuniyetinin en önemli odak alanı olduğu söylendi.

Açıklamada “Turkcell’lilerin nerede olursa olsun sevdikleriyle rahatça ve özgür iletişimi bizler için çok önemli” denilerek, Kuzey Kıbrıs Turkcell’in kaliteli ve kesintisiz iletişim teknolojisi ile tüm müşterilerini Türkiye ya da dünyanın dört bir yanındaki yakınları ile buluşturma yönünde özel bir misyon üstlendiği belirtildi.