Gençlik Dairesi Bostancı ve Güzelyurt gençlik merkezleri ile SEÇDER ve GASAD halk dansları topluluklarında faaliyet gösteren gençler, yeni yıl kutlamaları amacıyla Lapta Huzur Evi’ne ziyaret gerçekleştirdi.

Gençlik Dairesi’nden yapılan açıklamaya göre, ziyarette yaşlılara çiçekler verildi, Türk Sanat Müziği’nden birçok eser birlikte seslendirildi. SEÇDER ve GASAD Halk Dansları ekipleri de birbirinden güzel gösterilerini yaşlılar için sergiledi.

Gençlerle birlikte şarkılar söyleyen yaşlılar, oyunlara da tempo tutarak gönüllerince güzel bir gün geçirdiler.

Gençlik Dairesi Müdürü Hatice Düzgün, gerçekleştirilen ziyaretin yaşlıları çok mutlu ettiğini vurgulayarak, etkinliğe katkı koyan gençleri kutladı.

1450950830.jpg

Gençlerin böylesi anlamlı bir sosyal sorumluluk projesini gönülden gerçekleştirmesinin kendisini mutlu ettiğini ifade eden Düzgün, yaşlılarla gençlerin “yoğun” bir sevgiyle buluştuklarını kaydetti.

Düzgün, yaşlılar için Türk Sanat Müziği’nin birbirinden güzel eserlerini çalarak söyleyen Osman Bulun ve Mehmet Ağlarcan’a, SEÇDER ve GASAD Halk Dansları Toplulukları Başkanı Faik Arçay’a ve organizasyonu koordine eden Gençlik Dairesi Gençlik Merkezleri Yönetmeni Haldun Yücel’e katkılarından dolayı teşekkür etti.

1450950828.jpg