Kurban Bayramı’nın son günü KKTC güne yine trafik kazası haberi ile uyandı. Lefkoşa-Girne anayolunda dün sabahın ilk saatlerinde jip araç ile minibüsün çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazası sonucu, minibüs şoförü Osman Özer, jip araç sürücüsü Hüseyin Haşim ve minibüste yolcu olarak bulunan Tuğçe Koç, Burak Çam, Şaziye Koç, Bahar Oflas, Ceyda Oflas, Canan Oflas, Abdulkerim Oflas ile  Darius Orichiu yaralandı.

Orta refüje çarptı karşı şeride geçti devrildi

Polis basın Subaylığı’ndan alınan bilgiye göre kaza, 21 yaşındaki Hüseyin Haşim isimli sürücünün kullandığı JP 464 plakalı jip araçla Girne’den Lefkoşa’ya seyrederken saat 02.30 raddelerinde direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu önce refüj içerisindeki elektrik direğine çarpması ardından da karşı şeritten seyreden Osman Özer yönetimindeki TGF 356 plakalı minibüse çarpıp devrilmesi sonucu gerçekleşti.

Kaza sonucu sürücülerin yanında minibüste yolcu olarak bulunan biri yabancı uyruklu, biri de çocuk olmak üzere toplam 10 kişi yaralandı. Yaralılar kaldırıldıkları Lefkoşa'daki özel bir hastanede müşahede altına alındı.
Polis kaza ile ilgili soruşturma başlattı.