Kayıtlarına 13 Ekim’de başlanacak maraton, 4, 8 ve 21 kilometre olmak üzere 3 kategoride gerçekleştirilecek.

Katılım ücretinin 10 TL olduğu maratondan elde edilecek gelir, Lefkoşa Hayvan Barınağı’nın tadilatında kullanılacak.

HARMANCI: “AMAÇ DİKKAT ÇEKMEK”

LTB Başkanı Mehmet Harmancı, konuyla ilgili açıklamasında, Lefkoşa’da tüm canlıların değerli olduğu düşüncesini yaymak ve bu konuya daha fazla dikkat çekmek için maratondan elde edilecek tüm gelirin barınağa bağışlanacağını belirtti.

Duyarlı iş insanlarından destek beklediklerini söyleyen Harmancı, barınaktaki hayvanlar için önemli ve elzem olan bu etkinliğe sponsor olmak isteyen kurum, kuruluş ve firmalara çağrıda bulundu.

MARATON İÇİN SPONSOR DESTEĞİ ARANIYOR

“Lefkoşa koşuyor, gelir barınağa gidiyor” sloganıyla gerçekleştirilecek maratona iş insanları sponsor olarak katkı sağlayabilecek. Ana sponsorluk bedelinin 10 bin TL olacağı Lefkoşa Maratonu’na sadece bir ana sponsor kabul edilecek ve maraton ismi, ana sponsorla birlikte kullanılacak.

En fazla 5 yan sponsorluk alınacak maratonda yan sponsorluk bedeli 4 bin TL olacak.

Genel klasmanda dereceye giren 12 katılımcıya verilecek hediyeler için de hediye sponsoru kabul edilecek. Hediye sponsorunun sağlayacağı hediyeler, Maraton Organizasyon Komitesi ve ilgili şirketle birlikte belirlenecek.

SPONSORLARIN LOGOLARI PANKART, AFİŞ VE BRÖŞÜRLERDE YER ALACAK

Sponsor firmaların logoları, tanıtım kampanyası çerçevesinde üretilecek 5 pankart, 200 afiş ve 5 bin broşürde yer alacak.

Ayrıca, maraton sonunda katılımcılara verilecek belge ve sosyal medyada yapılacak etkinlik tanıtımında da sponsorların logosu yer alacak.