Uğur İrtem

Lefkoşa Belediye binasının erkekler tuvaletinde, ağzı bantlı oyuncak bebek gören belediye çalışanlarının polisi  aradığı öğrenildi.

TAK muhabirinin Polis Basın Subaylığı'ndan aldığı bilgiye göre, bomba imha ekipleri olay yerinde inceleme yapıyor. Polis, ilk izlenimin bomba olmadığı yönünde olduğunu ancak incelemenin sürdüğünü kaydetti.

Polis yaptığı incelemelerde şüpheli paket için yapılan bomba ihbarının asılsız çıktığını duyurdu.

BEZ BEBEĞİ TEMİZLİK İŞÇİSİ SOKAKTA BULUP GETİRMİŞ

Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) binasında bomba olabileceği düşünülen yabancı cisim ‘bez bebek’ çıktı.

Olay, bugün saat 13:40 sularında belediyenin erkekler tuvaletinde yaşandı.

Temizlik amacıyla tuvalete giren belediye kat görevlisi, yerde bez bebek bulması üzerine olayı zabıtalara aktardı,  onlar da durumu polise bildirdi.

Olay yerine gelen polis bomba imha ekipleri, binayı boşaltarak inceleme yaptı ve bomba şüphesinin asılsız olduğu ortaya çıktı.

HARMANCI: “HERHANGİ BİR OLMSUZLUK YAŞANMADIĞI İÇİN MUTLUYUZ”

LTB Başkanı Mehmet Harmancı yaptığı açıklamada, temizlik biriminde çalışan bir görevlinin sokak temizliğinde bulduğu bebeği tuvalete bıraktığının ortaya çıktığını anlattı.

“Maalesef böyle talihsiz bir durum yaşandı. Bilindiği gibi bizim temizlik çalışanlarımız daha önce de bomba bularak Lefkoşa’yı kurtarmıştı. Talihsiz bir olay yaşadık ama herhangi bir olumsuzluk yaşanmadığı için de mutluyuz” diyen Harmancı, kısa sürede olay yerine gelerek gerekli çalışmayı yapan polis ekibine teşekkür etti.

belediyebomba-001.png

bomba-panigi-bebek.jpg