Lefkoşa’da bugün sabahın erken saatlerinde meydana gelen ve 5 kişinin karıştığı kavgada 2 kişi bıçak darbeleriyle yaralandı.

Bıçak darbeleriyle karın bölgesinden ağır yaralanan bir kişi müşahede altına alınırken, kol kısmından yaralanan şahıs taburcu edildi.

Polis kavgaya karışan 4 kişi hakkında yasal işlem başlatırken, bıçakla kavgaya karışan ve 2 kişiyi yaralayan şahsın arandığını bildirdi.

Polis Basın Subaylığı’ndan verilen bilgiye göre, bugün saat 00.30 sıralarında Lefkoşa’da Osman Paşa Caddesi üzerinde T.K.(E-26), A.Y.(E-26) ve G.A.(E-27), S.K.(E-32) ile aralarında çıkan tartışma sonucu kavga etti.

Olay mahallinde bulunan kimliği meçhul erkek bir şahıs, “arkadaşı ile kavga ettikleri” gerekçesiyle tasarrufunda bulundurduğu bıçakla G.A’yı sol karın kısmından, A.Y’yi ise sağ kol kısmından ağır şekilde yaraladı.

Olayda yaralanan A.Y. ve G.A. Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’nde tedaviye alındı. A.Y. tedavisinin ardından taburcu olurken, G.A. ise Cerrahi Servisinde müşahede altına alındı.

Bahse konu şahıslar hakkında yasal işlem başlatılırken, meçhul erkek şahıs aranıyor.

Polisin olayla ilgili yaptığı soruşturma devam ediyor.