Başkent Lefkoşa'da bu sabahın ilk saatlerinde bilinen iki oto galeri ve Özmerhan Group’un merkez binası yarım saat içinde kundaklandı. İki galeride 25 araba yandı, bunlardan 14’ü kullanılamaz hale geldi.

OPEL VE KING OTO

İş adamı Ömer Arhun'un kısa süre önce işletmesine aldığı OPEL ve Halil Kahraman'a ait King Auto, sabahın ilk saatlerinde kundaklandı. King Auto'da 7, OPEL'de de 7 olmak üzere toplam 14 araç kullanılamaz hale geldi. King Auto’nun kundaklanmasının ardından Ömer Arhun’a ait Özmerhan Group’un Yenişehir’deki merkez binası da molotofkokteyli ile yakılmak istendi

BU KAÇINCI

Meyve toptancısı olarak görev yapan Hasan Onbaşı ve Ahmet Topal'a ait araçlar da geçtiğimiz hafta içerisinde evlerinde kundaklanmıştı. Ardı ardına yaşanan olayların ardından polisin tutuklama yapmaması dikkat çekici

HUZUR KALMADI

İş dünyası ardı ardına yaşanan olaylar nedeniyle huzursuz. Toplumsal huzur da yaşanan olaylar nedeniyle bozuldu. Kundaklamaların faili meçhul kalmamasını isteyen vatandaşlar, "Yaşananlar suçluları daha cesur kılıyor. Failler bir an önce hesap vermeli, toplumsal huzur sağlanmalı" görüşünde

Başkent Lefkoşa'da bu sabahın ilk saatlerinde bilinen iki oto galeri ve Özmerhan Group’un merkez binası yarım saat içinde kundaklandı. İki galeride 25 araba yandı, bunlardan 14’ü kullanılamaz hale geldi.

İş adamı Ömer Arhun'un kısa süre önce işletmesine aldığı OPEL ve Halil Kahraman'a ait King Auto, sabahın ilk saatlerinde kundaklandı. King Auto'da 7, OPEL'de de 7 olmak üzere toplam 14 araç kullanılamaz hale geldi. King Auto’nun kundaklanmasının ardından Ömer Arhun’a ait Özmerhan Group’un Yenişehir’deki merkez binası da molotofkokteyli ile yakılmak istendi.

1-395.jpg

Önce King Auto kundaklandı

Saat 00.30 sıralarında kimliği belirsiz kişi veya kişiler, Hamitköy’de bulunan ve Halil Kahraman'a ait olan King Auto’yu molotofkokteyli ile kundakladı. İtfaiye ekiplerinin yoğun uğraşı sayesinde yaklaşık bir saatte sönen yangın sonunda 10 aracın yandığı ve bunlardan 7’sinin kullanılamaz hale geldiği bildirildi.

En son OPEL kundaklandı

Bu iki kundaklamanın ardından saat 01.00 sıralarından ise iş adamı Ömer Arhun'un kısa süre önce işletmesine aldığı OPEL kundaklandı. İtfaiye ekiplerinin yoğun uğraşı ile söndürülen yangın sonunda bilanço ise bir hayli ağırdı. Kundaklamanın ardından OPEL’de 15 araç yandı, bunlardan 7 tanesi kullanılamaz hale geldi.

Bu kaçıncı

Meyve toptancısı olarak görev yapan Hasan Onbaşı ve Ahmet Topal'a ait araçlar da geçtiğimiz hafta içerisinde evlerinde kundaklanmıştı. Ardı ardına yaşanan olayların ardından polisin tutuklama yapmaması dikkat çekici. İş dünyası ardı ardına yaşanan olaylar nedeniyle bir hayli huzursuz. Toplumsal huzur da yaşanan olaylar nedeniyle bozuldu. Kundaklamaların faili meçhul kalmamasını isteyen vatandaşlar, "Yaşananlar suçluları daha cesur kılıyor. Failler bir an önce hesap vermeli, toplumsal huzur sağlanmalı" görüşünde.