Sonuç CEVİZCİ

Başkent Lefkoşa’nın Dr. Fazıl Küçük Bulvarı’nda dün akşam saatlerinde, dikkatsiz bir sürücünün kullandığı arabanın çarptığı iki yaya yaralandı. 

Polisten alınan bilgiye göre kaza, Recep Ayhan (E-21) yönetimindeki EK 936 plakalı salon araçla Gazimağusa istikametine seyrettiği sırada dikkatsizlik sonucu yaya olarak yolu karşıdan karşıya geçmeye çalışan 19 yaşındaki Gülbin Turhan ile 19 yaşındaki Bilay Kocabaş’a aracının ön kısmı ile çarpması sonucu meydana geldi. 

Yüreklerin ağızlara geldiği kazada, olay yerine çağrılan ambulansla Gülbin Turhan ve Bilay Kocabaş yaralı vaziyette hastaneye kaldırıldı. 

Yetkililerden alınan bilgiye göre, kazazedelerden Bilay Kocabaş yapılan muayene sonrası taburcu edilirken, Gülbin Turhan adlı 19 yaşındaki kız müşahede altına alındı. Turhan’nın hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi.

Çarpan da çarpılan da öğrenci…

Öte yandan Hamitköy’deki Okmar Market önünde gerçekleşen üzücü kazada yaralanan Gülbin Turhan ve Bilay Kocabaş ile araç sürücüsünün Kuzey Kıbrıs’a eğitim için geldikleri ortaya çıktı. Olaydan sonra büyük üzüntü yaşayan araç sürücüsü Recep Ayhan, yaralılara bir şey olmaması için dua ederken, EK 936 plakalı aracın çarpması sonucu yola savrulan ve büyük korku yaşayan Gülbin Turhan “Allah’ım kurtar beni” diye yalvardı.
Büyük bir facianın eşiğinden dönülen kaza hakkında polis soruşturma başlattı.