Lefkoşa’da dün gece 21.30 sıralarında park halindeyken polis tarafından şüpheli olarak görülen S.D. (E-23) yönetimindeki araçta yapılan aramada, 2 gram sentetik cannabinoid türü uyuşturucu bulundu.

Polis açıklamasına göre S.D tutuklandı.

UYUŞTURUCU OLAYINDA GELİŞME

Bu arada, Lefkoşa’da, 14  Aralık tarihinde A.K.’nin (E-22) kullanımında bulunan ve A.D.’nin (K-29) de yolcu olarak bulunduğu araçta, polis tarafından yapılan aramada beş ayrı paket içerisinde, yaklaşık 15 gram ağırlığında “sentetik cannabinoid” türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde bulunarak emare olarak alınmış ve adı edilenler tutuklanmıştı.

Polis açıklamasına göre olayla ilgili yürütülen ileri soruşturmada, mesele ile bağlantısı olduğuna inanılan ve aranmakta olan Ü.K. (E-21), dün Lefkoşa’da tespit edildi.

Polisi fark eden Ü.K kaçmak için bir apartmanın üçüncü katından zemine atladığı sırada yakalandı. Ü.K’nin üzerinde sentetik cannabinoid türü yarım gram uyuşturucu bulundu.

Daha sonra zanlı, ambulans ile Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne sevk edilerek gerekli muayenesi yapıldıktan sonra sağlık yönünden bir sorunu olmadığından tutuklandı.