Ülkemizin en büyük süpermarket zincirlerinden olan Lemar, müşterilerini yeni yıla özel olarak düzenlediği kampanya ile ödüllendirdi. Lemar bu yıla görülmemiş bir ödül kampanyasına girerek ada genelinde rekor sayıda ödül dağıttı.

25 Ocak Pazar günü yapılan çekilişle belirlenen şanslı isimler bugün 3 büyük kentte ödüllerine kavuştu. Adamızda görülmemiş bir hediye kampanyasına imza atan Lemar, şanslı müşterilerine Lefkoşa, Gazimağusa ve Girne’deki merkezlerinde tam 500 hediye dağıttı. Son zamanlarındaki en büyük hediye kampanyasına imza atan Lemar, birçok zengin hediyelerin yanı sıra birçok şanslı ismi de buzdolabı, çamaşır makinesi ve akıllı telefon sahibi yaptı.

Halkımızın yoğun ilgi gösterdiği Lemar Yılbaşı Özel Çekilişi’nin şanslı isimleri bugün diğer kentlerde olduğu gibi Gazimağusa’da da yapılan törenle ödüllendirildi.

Gazimağusa Lemar AVM’de yapılan törenle ilgili, Lemar AVM Operasyon Müdürü Erkan Yergin ve Gazimağusa-İskele Lemar Süpermarketler Bölge Müdürü Selen Baysal açıklamalarda bulundu.

Erkan Yergin yaptığı açıklamalarda, Lemar Yılbaşı Özel Çekilişi’nin adamızda yapılan en büyük kampanyalardan birtanesi olduğuna dikkat çekti. KKTC’de bir ilki gerçekleştirerek 500 kişinin aynı anda tüm Lemarlarda ödüllendirdiğini söyleyen Yergin, Lemar’ın 18. yılını kutladığı bu günlerde önümüzdeki yılda daha büyük hediyeler ve kampanyalarla Kuzey Kıbrıs halkına hizmet vereceklerinin sinyallerini verdi. “Müşterilerimizden kazandığımızı yine müşterilerimize vermeye devam edeceğiz” diyen Yergin, müşterilerine Lemar’a duydukları güvenden dolayı sonsuz teşekkürlerini iletti.

Yılbaşı Özel Çekilişi ile ilgili konuşan Lemar Süpermarketler Bölge Müdürü Selen Baysal ise Kuzey Kıbrıs halkına sundukları bu tür etkinliklerin ve kampanyaların devam edeceğini aktardı. KKTC halkının destekleriyle Lemar’ın bugünlere kadar geldiğini hatırlatan Baysal, Lemar’a güvenip onları tercih ettikleri için tüm halka sonsuz teşekkürlerini iletti.

1-218.jpg

1-219.jpg

3-144.jpg

4-092.jpg

7-023.jpg

6-033.jpg

5-063.jpg

2-220.jpg

10-011.jpg

cekilis.jpg

NOT: Çekiliş sonuçlarını tam boy görmek için lütfen üzerine tıklayınız.