“Dünyanın eğlence için yapılmış ilk telefonu oyun arkadaşlarını da oyuna çağırıyor” iddiası ile tanıtılan LG G5, Kuzey Kıbrıs Turkcell İletişim Merkezleri’nde teknoloji severlerle buluştu.

LG G5, tarifeye ek ve internet paketli seçenekleriyle satış noktalarında yerini alırken, cihazı alan herkese ilk ay 5GB hediye cepten internet paketiyle sunuluyor.

5GB cepten internet ilk ay hediye

Platinum tarifeye ek 24 ay boyunca, ayda 109 TL’ye satışa sunulan LG G5, yine MIDI, MAXI ve MEGA tarifelerine ek, 24 ay boyunca, ayda 109 TL’ye alınabiliyor.

LG G5’in bu tarifeler dışında 5GB cepten internet paketi ile birlikte satış fiyatı ise 24 ay boyunca ayda 149 TL olarak açıklandı. LG G5 cihazına sahip olan herkese ilk ay 5GB cepten internet de hediye ediliyor.

Kuzey Kıbrıs Turkcell, bireysel ve kurumsal faturalı hat kullanan tüm müşterilerinin kampanyalardan yararlanabileceğini de duyurdu.

lg-g5-basin-yeni.jpg

Özel bir deneyim

LG G5 teknoloji tutkunlarına çok özel bir kullanıcı deneyimi sunuyor. Metal ve cam kesintisiz biçimde, anten boşluğu olmadan birleşiyor. Sadeliğin şık tasarımı birçok zengin renk seçeneğiyle sunuluyor.

Geniş açılı lensleri ile dikkat çeken fotoğraf deneyiminde, LG G5’in kamerası neredeyse 135 derece açıyı yakalayabiliyor. LG G5’le geniş gökyüzünü, bir stadyum konserinin tamamını ya da tüm sahili, yani gözlerin görebileceğinden de fazlasını ekrana sığdırma imkanı var. Hem standart hem geniş açılı fotoğrafı aynı anda çekebilen LG G5, 4 farklı arka plan efektiyle resmin merkezini öne çıkarıyor.

LG G5’in bir diğer özelliği ise her zaman açık ekranı… Kullanıcılar kilidi açma gereği duymadan istedikleri her bilgiye sahip olabiliyorlar.

Android İşletim Sistemi’ne sahip bu özel akıllı telefon, 4 GB belleğe (RAM) sahip. İşlemci hızı Qualcomm MSM8996 Snapdragon 820 olan cihazın 2.1 GHz 4 çekirdeği, 32 GB dahili hafızası ve 2 TB (200gb)'ye kadar MicroSD Kart’tan oluşan harici hafızası mevcut. Ekran çözünürlüğü 2650 x 1440 Piksel… Cihazın arka kamerası 16 MP (Megapiksel), ön kamerası da 8 MP özelliğinde… 4.5G indirme (Download) hızı 300 Mbps (Megabayt) olan LG G5’in pil türü ise Li-Ion 2800 mAh (Miliamper)...