Ziyarette son günlerde Türkiye’de yaşanan terör olayları gündeme geldi. Ülger ve Sadıkoğlu, yaşanan gelişmelerden duydukları üzüntüyü dile getirdiler ve terörü kınadılar.

İskele Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre, Atatürk ilke ve devrimlerinin ışığında topluma yaptıkları hizmetleri ile bilinen ve en aktif kulüpler arasında gösterilen Lions Konfederasyonu’na bağlı Lions Türkiye’yi KKTC’ye gelen Lions Türkiye 118 y İstanbul Anadolu Yakası Yönetim Çevresi Federasyonu Atatürk İlkelerini Yaşatma Komitesi Başkanı Deniz Kanbay Ülger, İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu’nu ziyaret etti.

Ziyarette Deniz Kanbay Ülger’e KKTC Lions Kulüpleri Birlik Başkanı Ezcan Özsoy, İskele Sahil Lions Kulübü Başkanı Övgü Tayfun ile İskele Sahil Lions Kulübü Asbaşkanı Fezile Sadıkoğlu eşlik etti.

Genç bir Belediye Başkanı ile tanışmaktan gurur duyduğunu söyleyen Deniz Kanbay Ülger, İskele bölgesinin bu anlamda çok şanslı olduğunu belirtti.

İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu ise ziyaretin anısına, Deniz Kanbay Ülger’e 4 dilde Atatürk isimli bir kitap hediye etti.