Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) ile SOS Çocukköyü Derneği arasında işbirliği protokolü imzalandı.

LTB’den yapılan açıklamaya göre LTB Başkanı Mehmet Harmancı ile SOS Çocukköyü Derneği Ulusal Direktörü Refika İnce’nin  bugün imza koyduğu protokol uyarınca, SOS Çocukköyü Derneği, LTB Engellemeyen Lefkoşa Birimi’nin sunduğu taşımacılık hizmetinden faydalanabilecek.

Protokol uyarınca,  belediye sınırları içerisinde ikamet eden ve SOS’te öğrenim gören çocukların 1 Eylül 2015 ile 31 Temmuz 2016 tarihleri arasında SOS Kreş ve Anaokulu’na ulaşımları sağlanacak.   

İNCE

SOS Çocukköyü Derneği Ulusal Direktörü Refika İnce imza töreninde yaptığı konuşmada LTB ile derneklerinin 2010 yılından beridir işbirliği içinde çalışmalar gerçekleştirdiğini söyledi.

LTB’nin sağladığı ulaşım hizmetlerinin sosyo-ekonomik anlamda dezavantajlı ailelerin kalkınmasına yardımcı olduğuna vurgu yapan İnce, LTB Başkanı Mehmet Harmancı’ya teşekkür etti.

HARMANCI

LTB Başkanı Mehmet Harmancı ise konuşmasında, söz konusu protokolün, SOS Çocukköyü Derneği Aile Güçlendirme Projesi kapsamında gerçekleştiğini belirterek, böyle anlamlı bir protokole imza atmaktan mutluluk duyduğunu söyledi.

Harmancı, dernek ile işbirliklerinin süreceğini de ifade etti.