Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) tarafından bu yıl 14’üncüsü düzenlenecek Kıbrıs Tiyatro Festivali’nin iletişim sponsorluğunu Telsim'in üstlendiği bildirildi.

LTB’den yapılan açıklamaya göre, sponsorluk imza töreni bugün LTB Mimar Mehmet Vahip Toplantı Salonu’nda yapıldı. İmza törenine LTB Başkanı Mehmet Harmancı, Telsim Genel Müdür Yardımcısı Fevzi Tanpınar, Telsim Kurumsal İlişkiler Kıdemli Müdür Yardımcısı Nil Zorlu Atai ile Festival Komitesi Başkanı Kıymet Karabiber katıldı.

TANPINAR: “KIBRIS TİYATRO FESTİVALİ ÜLKE İÇİN KÜLTÜREL ANLAMDA ÇOK ÖNEMLİ BİR ETKİNLİK”

Telsim Genel Müdür Yardımcısı Fevzi Tanpınar imza töreninde yaptığı konuşmada, Kıbrıs Tiyatro Festivali’nin ülke için kültürel anlamda çok önemli bir etkinlik olduğunu ve Telsim olarak böyle bir organizasyona iletişim desteği vermenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

LTB ile bugüne kadar her türlü işbirliğine açık olduklarını ve işbirliklerinin bundan sonra da devam edeceğini vurgulayan Tanpınar,“Ülkemiz insanına çok keyifli bir tiyatro festivali seyri diliyorum” dedi.

HARMANCI: “KIBRIS TİYATRO FESTİVALİ’NİN KIBRIS’A MAL OLMUŞ ADANIN EN YERLEŞİK FESTİVALLERİNDEN BİRİ”

LTB Başkanı Mehmet Harmancı da yaptığı konuşmada, festival iletişim sponsorunun Telsim olmasından dolayı mutluluk duyduğunu söyledi.

Kıbrıs Tiyatro Festivali’nin Kıbrıs’a mal olmuş adanın en yerleşik festivallerinden biri olduğuna vurgu yapan Harmancı, yurttaşların festival boyunca çok değerli sanatçılar ile bir araya geleceğini belirtti.

Festival kapsamında Telsim ile ilerleyen süreçte daha büyük işbirliklerinin yapılacağına inanç belirten Harmancı, desteklerinden dolayı Telsim Genel Müdürü Yardımcısı  Tanpınar’a teşekkür etti.