Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) Lefkoşa Suriçi turizm potansiyelini harekete geçirmeye yönelik çalışmaları kapsamında “Surlariçi Turist Gezi Yolu Haritası Basımı ile Asmaaltı ve Arasta Sokakları için mafsal kollu tente imalatı ve montajı” için sözleşme imzaladı.

LTB’den verilen bilgiye göre, Surlariçi Turist Gezi Yolu Haritası Basımı ile ilgili sözleşmeye LTB Başkanı Mehmet Harmancı ile Anahtar Ajans Ltd. Direktörü Emin Akkor imza koydu. Asmaaltı ve Arasta Sokakları için mafsal kollu tente imalatı ve montajı ile ilgili sözleşme ise, LTB Başkanı Mehmet Harmancı ile Er Company  Ltd. Direktörü Deniz Demircioğlu arasında imzalandı.

Söz konusu projeler, Türkiye Cumhuriyeti tarafından sağlanan kaynakla “KKTC’de Kısmi Hibe Destek Yardım Projelerinin Desteklenmesine İlişkin İşbirliği Protokolü” gereğince, TC Lefkoşa Büyükelçiliği tarafından finanse edilen ve TC Çukurova Kalkınma Ajansı teknik desteğiyle Ekonomi Sanayi ve Ticaret Bakanlığı tarafından yürütülen 2014 yılı  Mali Destek Programı kapsamında destekleniyor.

Surlariçi Turist Gezi Yolu Haritasının Basım işlerinin 30 gün, Asmaaltı ve Arasta Sokakları için  mafsal kollu tente imalatı ve montajı projesinin ise 65 gün içerisinde tamamlanması hedefleniyor.

1451047343.jpg

1451047354.jpg