Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB), 18-24 Mart Yaşlılar Haftası dolayısıyla kura ile belirlediği Yaşlılara Hizmet Projesi üyesi 4 erkek, 4 kadın ve 4 çifti 1 gün tam pansiyon tatile gönderiyor.

LTB Basın Bürosu’ndan verilen bilgiye göre, noter huzurunda yapılan ve LTB Başkanı Mehmet Harmancı ve Yaşlılara Hizmet Birimi Sorumlusu Ali Ecesoy’un gerçekleştirdiği kura çekimi sonucunda; 4 erkek, 4 kadın ve 4 çift üye sponsor Altınkaya Otel’de 1 gün konaklama hakkı kazandı.

HARMANCI

LTB Başkanı Mehmet Harmancı her yıl kutlanan Yaşlılar Haftası’nın tecrübeye saygı haftası olarak kutlanması gerektiğini vurgulayarak, belli bir yaşa gelerek tecrübeleriyle toplumun gelecek kuşaklarına ışık tutan ve yine tecrübeleriyle toplumun bugününü aydınlatan tüm bireylere teşekkür etti.

Toplumun geçmişini inşa eden ve bugünleri yaratan insanlara bir hafta değil, her gün saygı duymak ve her gün sevgilerini göstermek gerektiğini dile getiren Harmancı, bu yıl kura ile Yaşlılara Hizmet Projesi üyesi 4 erkek,4 kadın ve 4 çifti 1 gün tam pansiyon otelde tatile gönderdiklerini söyledi. Harmancı, Altınkaya Otel yöneticilerine teşekkür etti.

Yaşlılara Hizmet Birimi tarafından organize edilen  kura çekimi sonucunda 1 gün tam pansiyon otel konaklama kazanan isimler şöyle:

Erkek üyeler: Ali Tuna, Ahmet Gürsel, Ethem Bozkurt ve Hasan Akaçalı.

Kadın üyeler: Fatma Sarı, Perihan Hikmet, Zehra Kebapçıoğlu ve Nevin Kuyucuoğlu

Çiftler: Peyker-Zihni Sevil, Güzide-Doğan Akdeniz, Avni-Nazife Akbörk ve Ali-Melek Taşkan.