Rakıların en özeli Hünkar Diamond ile Kıbrıs ve Türkiye’de ezber bozan Cipro Group, dikkat çekici ve lezzetli bir adım daha attı. Firma bu kez sofralarda lüksün sembolü, siyah havyarı Kıbrıs’a taşıdı..

İmparator Yemeği: Siyah Havyar

İmparator Yemeği olarak da anılan en kaliteli siyah havyar, Mersin (Sturgeon) Balığı’ndan elde ediliyor. Farklı balıkların yumurtalarından elde edilen diğer havyarlar ise alt kalite ve kategorilerde değerlendiriyor.

3-229.jpg

Siyah Havyarı Cipro Group Dağıtacak

En iyi cins havyar olan Mersin Balığı havyarı üreticilerinden Royal Fishery firmasının ürettiği Golden Black Havyarları KKTC Distribütörü Cipro Group’un düzenlediği bir tadım etkinliğinde, adanın seçkin otel ve casino şefleri ile yöneticilerine tanıtıldı.

Cipro Group Direktörü Sami Efe’nin açılış konuşması ardından Royal Fishery Genel Müdürü Vedat Somer’in havyar hakkında yaptığı sunum sırasında siyah havyarlı çeşitli kanepeler, Mersin Balığı fümesi ve Mersin Balığı eti ızgarası sunuldu.

1-372.jpg

Lüks Ürünler Bir Arada

Etkinlikte Mersin Balığı yemek menüsü, Cipro Group bünyesinde bulunan ve LVMH İçki grubundan (Louis Vuitton Moet Hennesy İçki Grubu) Dom Perignon, Moet & Chandon, Veuve Clicquot Şampanyaları, Hennesy Cognac, Glenmorangie Viski, Belvedere Votka, Cloudy Bay, Terrazas Şarapları ve Türkiye’nin ilk ve tek Super Premium Butik Rakısı Hünkar Diamond ile birlikte tadıldı.

2-341.jpg

5-110.jpg