Muğla'nın Fethiye ilçesindeki bir lunaparkta, çocukların bindiği airbona ait borunun kopması sonucu 2 çocuk yaralandı. Kaza anı cep telefonu kamerasına yansıdı.

Ölüdeniz Mahallesi Hisarönü mevkiindeki bir lunaparkta airbona binen çocuklar, borunun kopması sonucu faciayla karşı karşıya kaldı. Airbonda oturan Kenan B. (11) ile Bilal B. (13) kardeşler, oyuncağın dönmesi sırasında boru kopunca bir anda yere düştü. Yerli ve yabancı turistlerin bulunduğu lunaparkta kazayla birlikte büyük panik yaşandı. Kazayı gören bir kadın baygınlık geçirdi. Olay üzerine sağlık ekiplerin ve jandarmadan yardım istendi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Kenan ve Bilal B. kardeşler ile baygınlık geçiren kadını, yapılan ilk müdahaleden sonra Fethiye'deki hastanelere kaldırdı. Hafif yaralanan iki kardeş, ayakta tedavi gördükten sonra taburcu edildi. Lunaparkta yaşanan panik anı ise bir vatandaş tarafından cep telefonuyla görüntülendi. Ölüdeniz Jandarma karakol komutanlığı kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

Olayla ilgili açıklamada bulunan lunapark yetkililerinden biri, "Çocukları hastaneye götürdük, tedavisini yaptırdık geldik. Olayda herhangi bir panik yaşanmadı. Airbondaki kopma tamamen fabrika hatası. İşletme airbon dışında çalışıyor" dedi.