Mağusa Spor Akademi Derneği’nin yeni kurulduğunu ifade eden başkan Ahmet Ogan, Gazimağusa’da farklı bir dernek kurmak istediklerini belirterek ailelerin de desteğini alarak bu derneği kurduklarını dile getirdi.

Öncelikle altyapıyı kurduklarını kaydeden Ogan, organizasyonlara katıldıklarını ve derneği sosyal bir dernek haline getirmek istediklerini ifade etti. Ogan, disiplinli ve karakterli sporcular yetiştirmek istediklerini dile getirdi. DAÜ’nün Gazimağusa’nın güzide bir kurumu olduğunu kaydeden Ogan, DAÜ Spor İşleri Müdürlüğü ile işbirliği içerisinde olduklarını ve verilen destekten ötürü Prof. Dr. Osam’a teşekkür etti.

Mağusa Spor Akademi Derneği’nin önü açık olduğunu kaydeden Prof. Dr. Necdet Osam, DAÜ’nün farklı farklı sportif faaliyetlere sahip olduğunu kaydetti. DAÜ olarak her zaman destek olmaya devam edeceklerini ifade eden Prof. Dr. Osam, “Ülkemiz adına yapılmış güzel bir yatırım ve elimizden gelen desteği sunmaya devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı. Ahmet Ogan akamediye katkılarından ötürü Mağusa Spor Akademisi Derneği adına Prof. Dr. Osam’a teşekkür plaketi takdim etti.