Kıbrıs Türk Sanayi Odası (KTSO) Mağusa bölgesi üyelerine yönelik belirlenen gündemle, Mağusa Belediyesi Konferans salonunda üye toplantısı düzenledi.

KTSO tarafından yapılan açıklamaya göre, toplantının gündeminde, oda faaliyetleri, projeler ve çözüm sonrası sanayi sektörü konularıyla, üyelerin sorunları ele alındı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan KTSO Başkanı Ali Çıralı, odanın üyelerinin sorunlarını yerinde görüşmenin yararlı olacağına değinerek, “Ülkemizdeki gelişmeleri ve yaşadığımız sıkıntıları görüşmek üzere buradayız. Ülkenin bir anlaşmanın eşiğinde olduğundan hareketle çözüm sonrası bizi bekleyen konuları da görüşeceğiz. Ayrıca oda faaliyetleri ve yaptığımız çalışmalar konusunda sizlere bilgi vereceğiz” dedi.

Çıralı, Mağusa Belediye Başkanı İsmail Arter’e de bu toplantının gerçekleşmesi için sunduğu imkanlara da teşekkür etti. Toplantıda oda yönetim kurulu üyeleri de hazır bulundu.

Konuşmaların ardından Başkan Ali Çıralı sinevizyon eşliğinde oda faaliyetlerini ve yapılan anket çalışması sonuçlarını bölge sanayicileriyle paylaştı.

Toplantıya katılanlar çeşitli sorunlarını ortaya koyarak beklentilerini dile getirdi. Bakanlıkla ilgili gelen sorulara toplantıda hazır bulunan Ekonomi, Sanayi ve Ticaret Bakanlığı Müsteşarı Emin Bilgen cevap verdi.

1455719715.jpg