Hüseyin ÇİÇEK

Gazimağusa’nın Gülseren bölgesinde dün saat 17.30 sıralarında meydana gelen trafik kazasında motosiklet sürücüsü 21 yaşındaki Mahmud Nazmi ciddi şekilde yaralandı. Mahmud’un motosikletle çarptığı araç sürücüsü Mutlu Ayman ile araçta yolcu olarak bulunan Elçin  Erdem ise hafif yaralandı.

Polisten alınan bilgiye göre; Karakol Mahallesi Cahit Sıtkı Tarancı sokakta saat 17.30 da meydana gelen trafik kazası, Salamis yolundan Gülseren Askeri Gazinosu istikametine doğru KC 132 plakalı motosikleti ile seyretmekte olan 21 yaşıdaki Mahmud Nazmi’nin dikkatsizliği sonucu o esnada sağ tali yola doğru dönüşe geçen Mutlu Ayman yönetimindeki MA 760 plakalı aracı sağından  geçmek istediği esnada gerçekleşti.  

Salon aracın sağ kısmına çarpan motosiklet sürücüsü Mahmud Nazmi, çarpışmanın etkisi ile yola savrulurken başındaki helmet yol içerisine düştü. Kaza sonucunda Ürdün uyruklu Doğu Akdeniz Üniversitesi öğrencisi Mahmud Nazmi ciddi şekilde yaralanırken, salon araç sürücüsü Mutlu Ayman (k-37) ile Elçin Erdem (k-37) hafif yaralandı. 

Kafatasında çatlak ve ayağında kırık tespit edilen Mahmoud Nazmi Gazimağusa Devlet Hastanesi’nde ameliyata alındı. Mahmoud’un durumunun ciddi olduğu öğrenilirken hafif yaralıların durumlarının iyi olduğu öğrenildi.