Gamze Pir Baykur

 Mağusa’da faaliyet gösteren Sarpkan Sakarya Turkcell ofisinden 900 TL değerinde Samsung J7 marka cep telefonu çalındı. Önceki gün saat 13:10 raddelerinde Turkcell ofisine müşteri olarak giren orta yaşlı erkek bir şahıs kapalı ancak kilitsiz vaziyette bulunan camlı dolap içerisinde sergilenen Samsung J7 marka cep telefonunu çalarken iş yerinin güvenlik kameralarına yakalandı. Güvenlik kameralarını hesaba katmayarak camlı dolap içerisinde bulunan cep telefonunu sirkat eden zanlı Turkcell ofisinden çıkarak kayıplara karıştı.

Bir eczane açıldı, bir kaç eczane ise açılmaya çalışıldı

Öte yandan önceki akşam yine Mağusa’da Alasya Park Sitesinde faaliyet gösteren Güloğlu isimli eczane kimliği meçhul kişi veya kişilerce açıldı. Elde edilen bilgilere göre eczanenin cam ana giriş kapısı kırılarak kasti hasara uğratıldı ve içeriye girildi. İçeriye giren hırsız veya hırsızlar kasanın boş olmasından dolayı para çalamadılar ancak eczaneden herhangi bir şeyin çalınıp çalınmadığı ise yapılacak olan stok sayımından sonra belli olacak. Yine elde edilen bilgilere göre Mağusa’da faaliyet gösteren bir kaç eczaneye daha girilmeye çalışıldı ancak hırsız veya hırsızlar başarılı olmadı.

Polis zanlıları arıyor

Mağusa Polis Müdürlüğü’ne bağlı Adli Şube ekipleri ise meselelerle ilgili soruşturma başlattı. Polis, Turkcell ofisinden cep telefonu çalarken güvenlik kameralarına yakalanan orta yaşlı erkek zanlıyı ve Güloğlu Eczanesi’ne giren kimliği meçhul şahıs veya şahısları aranıyor.