Mağusa İnisiyatifi ile Güney Kıbrıs’taki Kentimiz İnisiyatifi, Ares Spor Kulübü organizatörlüğünde iki toplumlu orta mesafeli triatlon düzenliyor.

“Nisan Şakası” adı altında düzenlenen etkinlik 24 Nisan’da Kaplıca’da gerçekleştirilecek.

Şimdiye kadar yaklaşık 50 başvurunun yapıldığı triatlonda 1,9 kilometre yüzme, 90 kilometre bisiklet sürüşü ve  21.1 kilometre koşu olacak.Sabah saat 08.00’de başlayacak yarışın ödül töreni aynı gün saat 15.30’da yapılacak.

Mağusa İnisiaytifi Aktivisti Okan Dağlı ile Mağusa Kentimiz İnisiyatifi Aktivisti  Nikos Karullas  Suriçi’ndeki Mağusa İnisiyatifi ofisinde ortak basın toplantısı düzenleyerek yarışlar hakkında bilgi verdiler.

DAĞLI

Mağusa İnisiyatifi Aktivisti Okan Dağlı, basın toplantısında yaptığı açıklamada, Mağusa Kentimiz  İnisiyatifi ile birlikte daha önce birçok ortak etkinlik düzenlediklerini ancak ilk kez bir triatlon organizasyonunda bir araya geldiklerini ifade etti.

Yarışların iki toplumlu olarak düzenlendiğine dikkat çeken Dağlı, şimdiye kadar yarışa yaklaşık 50 kişinin başvurduğunu ifade etti.Dağlı, yarışmanın

profesyonelce yapılacağını ve kazananlara toplam 8 bin TL ödül verileceğini belirtti.

Okan Dağlı yarışlar esnasında  sağlıkla ilgili tedbirlerin de alınacağını söyledi.

KARULLAS

Mağusa Kentimiz İnisiyatifi Aktivisti Nikos Karullas da,  ortak gelecek, bireyleri bir araya getirmek ve ülkeyi birleştirmek için iki toplumlu etkinlikler düzenlediklerini belirtti.

Gençleri bir spor etkinliğinde bir araya getirmekten mutluluk duyacaklarını söyleyen Karullas,  iki toplumlu etkinlikleri sürdüreceklerinin altını çizdi.