Devrim Demir

Daha geçtiğimiz hafta Mağusa’da mahkeme önünde yaşanan mafyavari hesaplaşmanın üzerinden bir hafta geçmeden Mağusa yeni bir hesaplaşmaya tanık oldu. Polisin silahını çalan karanlık kişiler, bu kez Yaşar Ocak’ı öldürmek için sokaklara çıktı.

GÖZLERİ DÖNDÜ

Mağusa'da bir hafta içinde ikinci kez silahlar konuştu. Polisin silahını çalan Kağan Taşken Önsal, silahı gece kulübünde garson olan Onur Konuk’a vererek, ismi bir çok olaya karışan ve bu kez de haraç istediği iddia edilen Yaşar Ocak'ı öldürmesini istedi.

‘VUR’ DEYENİ VURDU

20 yaşındaki Onur Konuk, Yaşar Ocak'ı vurması için kendisine verilen tabancayı farklı kullandı. Konuk, tabancayı kendisine veren Gold Night Gece Kulübü İşletmecisi Kağan Taşken Önsal’a pusu kurduğu gerekçesi ile şüphelenerek kurşun yağdırdı.

HALK TEDİRGİN

Belinde silah taşıyan onlarca kişi, halkın arasında rahatça dolaşıyor, sağa sola sıkıyor. Polisin hızla tedbir alması bekleniyor. Son dönemde artan mafya hesaplaşmalarının hafta içinde de devam etmesinden şüpheleniliyor. Vatandaşlar gerek polis teşkilatının gerekse hükümetin acil önelem almasını istiyor.

patronunu-vurmaya-calisti.jpg

adam-oldurmeye-tesebbus-(2).jpg