Nadire Bahadi

Mağusa’da Sosyal Konutlar bölgesinde dün iki aracın çarpışması sonucu bir trafik kazası meydana geldi. Mahalle içinde yaşanan kaza bölge halkına korku dolu anlar yaşattı. Kaza sonucu mahalle sakinleri tali yollardan ana yollara çıkışlarda hiçbir levha ve işaretin bulunmaması konusunda şikayette bulundu. Her iki araçta da maddi hasarın meydana geldiği kazada araç sürücüleri 30 yaşındaki Meryem Keskinel ile Murat Keloğlu kontrol amaçlı Mağusa Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Dikkatsizlik başına dert açtı

Kaza dün Sosyal Konutlar bölgesi Sincan Sokak üzerinde saat 16:30 sıralarında meydana geldi. Polisten elde edilen bilgiye göre kaza, Murat Keloğlu’nun, yönetimindeki MN 890 plakalı Mercedes marka aracı ile tali yoldan Sincan Sokak’a dikkatsiz şekilde çıkması nedeni ile o esnada DAÜ istikametinden Annem Gıda Market istikametine doğru seyir halinde bulunan Meryem Keskinel yönetimindeki MP 962 plakalı aracın önünü tıkaması sonucu meydana geldi. Aracı ile ana cadde üzerinde seyir halinde bulunan Meryem Keskinel duramayıp Murat Keloğlu’na ait araca çarpması sonucu her iki araçta da maddi hasar meydana geldi.

kaza-mahalleliye-panik-yasatti-1.jpg

Sağlık durumları iyi

MP 962 plakalı araç sürücüsü Meryem Keskinel kazada hafif yaralanması sonucu ambulansla Mağusa Devlet Hastanesi’ne götürülürken, MN 890 plakalı araç sürücüsü Murat Keloğlu’da kontrol maksatlı hastaneye kaldırıldı. Her iki sürücünün de sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Vatandaş tepkili

Mahalle sakinleri meydana gelen kaza nedeni ile büyük korku ve panik yaşadı. Bölgede bu tür trafik kazalarının sıkça yaşandığını dile getiren mahalle sakinleri, tali yol çıkışlarında uyarıcı levha ve işaret ile yol çizgisi bulunmadığı hususunda şikayette bulundu. Sürücülerin tali yol çıkışlarında karışıklık yaşaması sonucu trafik kazalarının meydana geldiğini belirten mahalle sakinleri, trafik levha ve işaretleri konusunda belediyeyi göreve davet etti.