Hüseyin Çiçek

Gazimağusa’da Anıt Çemberi yakınlarında dün sabaha karşı meydana gelen trafik kazası bölge sakinlerinin korku dolu anlar yaşamasına neden oldu. 

Aracı ile aşırı süratli şekilde seyreden sürücü Hasan Şirin’in direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu anayoldan Gürün sokağa uçan araç bir anda alev aldı. İtfaiye ekipleri kısa sürede kaza yerine giderek alevler içerisinde kalan araca müdahale ederken olayda yaralanan sürücü Hasan Şirin ile araçta yolcu olarak bulunan Hüseyin Boncuk olay yerine çağrılan ambulans ile Gazimağusa Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Boncuk’un ayak bileği kırıldı

Polisten alınan bilgiye göre, kaza sabaha karşı saat 03.30 sıralarında meydana geldi. Yönetimindeki EV 900 plakalı aracı ile Mustafa Kemal Bulvarı üzerinde Anıt Çemberi istikametine süratli bir şekilde seyreden Hasan Şirin isimli sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yolun solundan çıkıp demir korkulukları deviren araç, Gürün sokak içerisine savruldu. Kaza sonucunda araç alev alırken, itfaiye ekiplerinin kısa sürede müdahale etmesi sonucunda yangın büyümeden söndürüldü. Araç sürücüsü Hasan Şirin kazayı hafif sıyrıklarla atlattı. Araçta yolcu olarak bulunan Hüseyin Boncuk ise ayak bileğinde kırık oluştu. Polis bölgede korku dolu anlar yaşanmasına neden olan kaza ile ilgili soruşturma başlattı.