Melin DOBRAN

Girne’nin Karaoğlanoğlu bölgesinde yaşayan Hüseyin ve Sevgi Dural çiftinin beklenmedik bir şekilde hayatını kaybeden 30 yaşındaki oğlu Mahmut Ali Dural, dün son yolculuğuna uğurlandı. Geçtiğimiz Çarşamba günü aniden rahatsızlanan Dural, Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne kaldırılmıştı. Ciğerlerinin su toplaması sonucu yoğun bakım servisinde tedavi altına alınan Dural, ecele 2 gün direnebilmiş ve önceki gün hayatını kaybetmişti.

Hüseyin ve Sevgi Dural çifti, 4 yıl önce kaybettikleri büyük oğulları Orhan’dan sonra önceki gün ikinci kez evlat acısı yaşadı.
Ailesine ikinci kez evlat acısı yaşattı. Dural ailesi 4 yıl önce de büyük oğulları Orhan Dural’ı kaybetmişti. Mehmet Ali Dural’ı dün son yolculuğuna uğurlayan baba Hüseyin Dural’ın feryatları yürek dağladı.

Babasının feryadı yürekleri dağladı

İkinci kez evlat acısı yaşayan baba Hüseyin Dural, cenaze töreninde “Bitmez bu acı, Allah kimseye evlat acısı yaşatmasın” diyerek yaşananlara sitem etti. Dural’ın cenazesine sevenleri ve arkadaşlarının yanı sıra birçok siyasi de katıldı. Arkadaşları Dural’ın ardından “Oldu mu kardeşim? Böyle gitmek var mıydı?” diyerek üzüntüsünü dile getirdi. Dural’ın cenazesi dün Girne Karaoğlanoğlu Camisi’nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından, Karaoğlanoğlu Mezarlığı’nda toprağa verildi.