Tasarımda kurumsal kimlik ayrı bir önem taşımaktadır. Bilindiği gibi markalaşan her firma kurumsallığı olan saygın bir konumdadır. Bu yüzden markalaşmayı hedefleyen bir firma amacına olaşmak için daha yenilikçi daha dinamik ve sağlam bir duruş sergilemelidir.

Modernleşmenin her geçen gün biraz daha kendini gösterdiği günümüzde halk, artık merakını kamçılayan, dikkatini çeken orijinal fikirlere sahip markaları daha tercih etmektedir. Bu yüzden günümüzde her marka kurumsal tasarım fikirlerine değer vermekte ve uygulamaktadır. Kurumsal kimlik çalışmaları marka isim, marka isim tescilleme,  logo çalışmaları,  slogan oluşturma cepli dosya, kartvizit, fatura, irsaliye ve antetli kağıt şeklinde kendini göstermektedir. Birçok markanın önem verdiği bu unsurlar markaların olmazsa olmazlarıdır. Her marka kendine ait logosu, tescili, logosu, sloganı ile tanınmaktadır. İşte bu yüzden tasarıma odaklı kurumsallaşan kimlikler büyük bir önemle kullanılmaktadır.

Hedef kitlelerin ilgisini çekmek yönünde yenilikçi davranan bazı markalar logo yenileyerek dikkat çekmektedir. Buda alışılmış bir kurumsal kimliğin, adından bir hayli söz ettirecek niteliktedir. Firmamız tasarimkupu.com.tr olarak müşterilerimizin markasını daha da geliştirerek rakiplerinden birkaç adım daha önce olmalarını amaçlayan tasarımlar üretmekteyiz. Tasarımın en önemli yapı taşlarından olan zeka ve hayat gücünü birleştirerek ortaya çıkan her bir tasarım markayı ileriye götürerek verimini arttırmaktadır. Sadece kurumsal alanda tasarım değil, görsel anlamda da reklam yönünde de birçok faaliyetler göstermekteyiz.

Amacımız müşterilerimizin markalarını daha da aktif hale getirerek hedef kitleye tanıtarak markanın ticari prestijini arttırmaktır. İster kurumsal yönde tasarım olsun, ister görsel tasarım isterse promosyon çözümleri olsun markaların yeniliklerle beraber gelişip verimli olduğu gözler önündedir.  Halkı özendiren, merak içerisinde bırakan, halkın benimsediği tasarım çalışmaları markaları amacına ulaştırmaktadır.

Müşteri memnuniyetine önem veren ilkelerimiz doğrultusunda her zaman müşterilerimizin isteklerini dikkate alarak planlı ve programlı çalışmaktayız. Birçok tasarım orijinal ve yaratıcı tasarımcılar tarafından ortaya çıkmaktadır.  Gerek görsel, gerek işitsel olarak müşterilerimizin markasına tasarım gücü ekleyerek büyüyüp gelişmesine yardımcı olmaktan guru duyuyoruz.  Firma olarak, müşterilerimizin marka sorunlarına çözüm odaklı ve araştırmacı yaklaşarak güvenle yepyeni bir dünyanın kapılarını aralamaktayız.