Mart ayı içerisinde 5 gün süreyle “Yangınları Önleme ve Yangınlara Müdahale” eğitimlerine katılan Cumhuriyet Meclisi çalışanları düzenlenen törenle katılım belgelerini aldı.

Cumhuriyet Meclisi Mavi Salon’da yer alan törene Meclis Başkanı Sibel Siber, Polis Genel Müdür Vekili Pervin Gürler, Meclis İdare Amiri Menteş Gündüz, Meclis, polis teşkilatı mensuplarıyla, itfaiye personeli katıldı.

GÜRLER: “ACİL DURUMLARDA FAYDALI OLACAK”

Polis Genel Müdürü Vekili Pervin Gürler burada yaptığı konuşmada, mart ayında 5 gün süreyle Meclis personeline yangınlarla ilgili eğitim verildiğini, bu eğitimlerin hem Meclis’te her an oluşabilecek bir acil durumda, hem de kişilerin kendi özel hayatlarında karşılaşacağı tehlikelerde faydalı olacağını kaydetti.

Gürler, bu imkânın yaratılmasını sağlayan başta Meclis Başkanı Sibel Siber olmak üzere, yangın eğitimlerini veren itfaiye personeline ve konunun kamuoyunun bilgisine getirilmesinde emeği bulunan basın mensuplarına teşekkür etti.

SİBER: “PANİK YAPMAMANIN YOLU BİLGİDEN GEÇER”

Meclis Başkanı Sibel Siber de acil bir durumda panik yapmamanın yolunun bilgiden geçtiğini belirterek, acil durumlarda nasıl davranacağını bilmenin hayatın temel kurallarından biri olduğunu söyledi.

Siber, eğitimleri 5 gün boyunca takip eden Meclis personeline ve itfaiye mensuplarına teşekkür etti.

Konuşmaların ardından kursiyerlere katılım, öğretim görevlilerine de teşekkür belgelerinin verilmesiyle tören sona erdi.

1432550775.jpg