Kuzey Kıbrıs Turkcell’in yoğun ilgi gören müzik kültür yarışması Melomania sonuçlandı, birinciliği Ersem Yağtuğ kazandı.

Yüzlerce Türkçe ve yabancı şarkıyı dinleyenler arasında en fazla doğru tahminde bulunan ve en yüksek puanı elde eden Ersem Yağtuğ, Kuzey Kıbrıs Turkcell’den Samsung Galaxy S7 Edge akıllı telefonun sahibi oldu.

“Müzik kültürümü sınadım”

5 Mayıs 2016’da başlayan ve ilk günden itibaren yoğun ilgi gören Melomania Şarkı Yarışması, 18 Haziran 2016 tarihinde sona erdi.

Ne kadar doğru tahmin yaparsa, o kadar çok puan kazanma şansı yakalayan katılımcılar arasından Ersem Yağtuğ mutlu sona ulaştı.

Kuzey Kıbrıs Turkcell müşterileri, Melomania Şarkı Yarışması ile eğlenirken, son teknoloji telefon kazanma şansı da elde etti.

Çok yoğun katılımın olduğu yarışmada birinciliği kazanan Ersem Yağtuğ, “Bu yarışma ile müzik kültürümü bir kez daha sınama şansı buldum, eğlendim ve kazandım. Yarışma servislerini her zaman takip ediyorum. Böylesi bir başarı elde ettiğim için mutluyum” dedi.

Kuzey Kıbrıs Turkcell’e kaliteli ve kesintisiz iletişimin yanısıra sosyal sorumluluk projelerindeki öncü rolü nedeniyle de teşekür eden Ersem Yağtuğ, “Melomania ve benzer yarışmaların devamını diliyorum, katılmaya, eğlenmeye, öğrenmeye ve şansımı denemeye devam edeceğim” şeklinde konuştu.