Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı’nın eşi Meral Akıncı bugün sırasıyla, Kıbrıs Türk Halkının Varoluş Mücadelesi Lideri Merhum Dr. Fazıl Küçük’ün eşi Süheyla Küçük ile Kamran Aziz ve Türkan Aziz’i ziyaret etti.

Cumhurbaşkanlığı Basın Bürosu’ndan yapılan yazılı açıklamaya göre Akıncı, Küçük’ü ziyareti sırasında yaptığı konuşmada, gerek makamda bulunduğu gerekse de bulunmadığı dönemlerde, her önemli günde ilk ziyaretini Süheyla Küçük’e yaptığını söyledi.

Meral Akıncı, “Sayın Süheyla Küçük, hem Dr. Küçük’e eşlik etmiştir, hem de toplumun sıkıntılı günlerinde kadınların öncülüğünü yapmıştır” dedi.

Süheyla Küçük de, Meral Akıncı’nın kendisini ziyaret etmesinden dolayı memnun olduğunu belirterek, geçmişte Meral Akıncı ile yaptıkları işbirliklerini önemsediğini söyledi.

Akıncı daha sonra Kamran Aziz’i ziyaret etti. Meral Akıncı burada yaptığı konuşmada, “Türkan Aziz’in sağlık sistemine yaptığı katkılar yanında, Kamran Aziz’in sanat alanında yaptıkları toplumumuzda unutulmayacak izler bıraktı” diye konuştu.

1434542800.jpg

1434542801.jpg