Evinde düşerek kalça kemiği kırılan 3. Cumhurbaşkanı Dr. Derviş Eroğlu’nun eşi Meral Eroğlu’na YDÜ Hastanesi’nde kalça protezi takıldı.

Yakın Doğu Üniversitesi, Kıbrıs (Near East University, Cyprus) Basın ve Halkla İlişkiler Dairesi Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre; Evinde düşen ve kalça kemiği kırılan 3. Cumhurbaşkanı Dr. Derviş Eroğlu’nun eşi Meral Eroğlu’na akşam saat 22:00’da başarılı bir ameliyatla kalça protezi takıldığı belirtildi.

Dr. Erkmen; Eroğlu’nun sağlık durumu iyi...

YDÜ Hastanesi Başhekimi Dr. Sevim Erkmen kalça kemiği kırılan ve omzunda da kas yırtılması bulunan Meral Eroğlu’na dün akşam iki saat süren başarılı bir operasyon ile kalça protezi takıldığını söyledi. Erkmen, Meral Eroğlu’na yapılan ameliyatın ardından, Eroğlu’nun tedbir amacıyla sabah saat 10:00’a kadar yoğun bakım ünitesinde müşaade altında tutulduğunu, daha sonra da yataklı servise alındığını söyledi. Meral Eroğlu’nun bu gün saat 12:00’da yürütüldüğünü de ifade eden Erkmen, ayrıca omuzu için fizik tedavi başlatılan Eroğlu’nun sağlık durumunun iyiye gittiğini ifade etti.