Tarihi boyunca ürettiği lüks, ileri teknolojik ve sportif tasarımlı arabalarıyla sektörde adını ilk sıraya yazdırmış olan Mercedes-Benz, aynı kalite ve lüks deneyimini parfüm sektörüne de taşımıştır.

Mercedes – Benz for Men, sektördeki diğer seçkin markalara meydan okuyarak parfüm pazarında yerini almıştır. Mercedes – Benz for Men ile marka, kitlesine, şık, sofistike modern ama aynı zamanda klasik bir koku sunmakta. Yeni parfüm, çağdaş yaşamı seçen, tasarım ve teknoloji hayranlarını baştan çıkarmada emin adımlarla ilerliyor.

mbpfm_ad_man_a4_landscape_lr.jpg

Kokunun kalbinde denizin derinliğini anımsatan cascalone notalarının ve menekşenin pudramsı aksanları arasındaki seçkin kontrast dikkatleri üzerine çekmekte büyük rol oynuyor.

Mercedes – Benz for Women

Mercedes – Benz for Men’in lasmanından tam bir yıl sonra, Mercedes – Benz adını taşıyan bayan parfümünün lasmanı sektörde gerçek bir süpriz oldu.

Mercedes – Benz for Women, bayanaların kendine güvenen, başarılı, tutku dolu, enerjik, ve duruşuyla göze çarpan yanlarını ortaya çıkaran parfümüyle övgü dolu yorumlar alarak, parfüm sektöründeki yerini belirlemiş oldu.

Taze, pudramsı ve çiçeksi koku, Mimoza ve Menekşenin sıradışı uyumu ile yaratıcılığı ve modernliği ile Mercedes-Benz imzasını taşımakta.

Bu yıl, Mercedes-Benz, E-Serisi ile  otomotiv sektöründe adından çok bahsettirirken, Mercedes-Benz for Men ve Women kokularıyla parfüm sektöründe de yankı uyandırmaya devam edecek. 

mbpfw_ad_woman_a4_landscape_lr.jpg