Nadire BAHADİ

Geçitkale’de önceki gün tır araç ile elektrik direği arasına sıkışan ve geçirdiği talihsiz kazada hayatını kaybeden 24 yaşındaki Arif Ummak dün son yolculuğuna uğurlandı. Ummak dün Çınarlı köyü caminde kılınan öğle namazının ardından kabristanlıkta kılınan cenaze namazı sonrasında toprağa verildi. Yaşanan kötü kaza nedeni ile genç yaşta hayatını kaybeden Ummak’ın cenaze töreninde ne gözyaşı ne de feryatlar dindi. Gencin ölümü ile Ummak ailesi ve çok sayıda sevenin kalbine ateş düştü.

Son yolcuğunda sevenleri yalnız bırakmadı

Arif Ummak’ın cenaze törenine ailesinin yanı sıra bazı milletvekilleri ve çok sayıda seveni katıldı. Çınarlı köy caminden mezarlığa kadar omuzlarda taşınan Ummak’ın cenaze töreninde gözyaşları sel oldu. 24 yaşındaki gencin ani ölümü ile sarsılan ailenin feryatları yürekleri dağladı.

foto-2-(2).jpg

“Arabım bizi bırakıp gitme”

MS hastası anne Emine Ummak oğlunun cenaze törenine ambulans ile gelip sağlık ekiplerinin yardımı ile ayakta dururken, baba Hüseyin Ummak ailesinin yardımı ile güçlükle ayakta durabildi. Oğullarının tabutuna sarılarak dakikalarca gözyaşı döken aile “arabım bizi bırakıp gitme, bir sen mi fazlaydın canım oğlum” diyerek feryat etti. Aile cenaze töreni sırasında sık sık fenalaşarak baygınlık geçirirken, törene katılanların ağzından “ölüm sana yakışmadı” sözcükleri döküldü.

foto-3-(2).jpg