Gündem Kıbrıs Özel

Türkiye Cumhuriyeti Milli Piyangosu'nun tam bilete isabet eden büyük ikramiye bileti Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Piyangolar Birimi Lefkoşa bayilerinden Ahmet Yürüyen tarafından satıldı.

unnamed-084.jpg

Milli Piyango tarafından bu akşam yapılan çekilişte 2 milyon TL'lik büyük ikramiye 216086 numaralı bilete isabet etti. Büyük ikramiyenin çıktığı tam bilet yakın zamanlarda gerçekleştiği gibi yine KKTC'de satıldı.

Milli Piyango'da amorti sayıları ise 1 ve 8 olarak belirlendi.

Detaylı liste için tıklayınız>>>

AYNI YIL İÇİNDE KKTC'YE 3 BÜYÜK İKRAMİYE

Daha önce de geçtiğimiz ay 19 Eylül'de Milli Piyango'nun 2 milyon TL'lik büyük ikramiyesine isabet eden çeyrek bilet Güzelyurt'ta satılmıştı.

Bir önceki aylarda da Nisan'da yapılan Milli Piyango çekilişlerinde büyük ikramiye KKTC'ye çıkmıştı.

Dünkü çekilişle birlikte yıl içerisinde KKTC'ye 3 kez büyük ikramiye isabet etmiş oldu.

Teselli ikramiyeleri sahiplerini buldu

9 Kasım Pazartesi gerçekleştirilen Milli Piyango çekilişinde teselli ikramiyesi kazananlar ikramiyelerini bugün Piyangolar Birimi Sorumlusu Biray Deliceırmak’ın elinden aldı. Adnan Menteş Eren “216083” bilet numarası ile ve Emre Ceyhan “216085” bilet numarası ile teselli ikramiyelerini aldılar.

adnan-mentes-eren.jpg

emre-ceyhan.jpg

Piyangolar Birimi şans dağıtmaya devam ediyor.

Geçtiğimiz aydan bugüne kadar Devlet Piyangosu’ndan 200.000₺, Kazı Hemen Kazan’Dan 50.000₺, ve yine Milli Piyango’dan 500.000₺ büyük ikramiye veren Piyangolar Birimi şans dağıtmaya devam ediyor.