Konut sahibi olmak ya da emlak sektörüne yatırım yapmayı düşünenler için kazançlı ve avantajlı bir gelişme var. Kıbrıs emlak sektörünün en özel konut projesi Milos Park Homes, 2016’ya hızlı bir başlangıç yaptı. Kıbrıs Developments firmasının 7 ayrı konut tipiyle yatırımcının karşısına çıkan projesinde, satışlar hızla devam ediyor.

Daire fiyatına villa!

Lansmana özel fiyatlarla sunulan avantajlı konutlarda artık sona gelindi, sadece üç daire kaldı. Bu çok özel fiyat seçeneğiyle yatırımcının dikkatini çeken The Lofts 49 bin sterlin, The Originals 59 bin sterlin, Doppio ise 99 bin sterlinden yeni sahibini bekliyor..

Girne Alsancak’ta yükselen projenin inşaatı da sürüyor. İlk etap teslimi Kasım ayında..

Hızla ilerleyen inşaat ve satışlar gibi, müşteri yorumları da hızlandı. Milos Park Homes projesinden konut sahibi olanlar, yaşadıkları mutluluğu Kıbrıs Developments satış ekibiyle paylaşıyor.

Milos Park Homes’u seçti, mutluluğunu kağıda döktü

İşte onlardan biri; Türkan ve Aydoğan Eray çiftinin Milos Park Homes için kaleme aldıkları mektup.. Daha önce de Escape Homes projesinden konut sahibi olan Eray çifti, doğayla başbaşa yaşamını Milos Park Homes’ta sürdürecek.

Konut çeşitleri arasında ‘engelsiz yaşam’ konseptiyle öne çıkan ‘Solo’ seçeneğini tercih eden Eray ailesinin mutluluğu ve taşınma öncesi heyecan, mektuptaki satırlara da yansımış..

2-(kopyala)-007.jpg

5-(kopyala)-005.jpg

ek-1-(kopyala).jpg