Evrim KAMALI

Alsancak’ta minibüs sürücüsü Cengiz Yalçın, aracına öğrenci aldığı gerekçesiyle Özdem Denizkurdu’na yumruk attı, küfretti.

Denizkurdu'nu direksiyon başında yumruklayan 35 yaşındaki sürücü Cengiz Yalçın tutuklandı ve dün Girne’de mahkeme huzuruna çıkarıldı.

Mahkemede mesele ile ilgili olarak şahadet veren Lapta Polis Karakolunda görevli polis memuru olayla ilgili bulguları aktardı. Polis zanlı vahim zarar ve darp suçundan gözaltına alınan zanlının önceki gün saat 07.00 sıralarında Güzelyurt Meslek Lisesi’ne götürmek maksadı ile Alsancak’tan öğrenci aldığı gerekçesiyle, aracının içerisinde oturan Denizkurdu’nun eli ile dudağına yumruk vurmak suretiyle sol üst dişinin kırılmasına sebep olduğunu açıkladı. Polis, zanlının ayrıca Denizkurdu’na hakaret ettiğini de söyledi. Zanlı hakkında soruşturma başlatıldığını kaydeden polis,2 gün tutuklu kalmasını talep etti.

Kıdemli Yargıç Fügen Ulutekin huzurunda verilen şahadeti değerlendirerek zanlının 2 gün süre ile poliste tutuklu kalmasına emir verdi.