Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Sosyal ve Kültürel Aktiviteler Müdürlüğü tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen “Rock’n EMU” etkinliğinin bu yıl beşincisi 17 Nisan 2015 tarihinde, DAÜ Basketbol Sahası`nda gerçekleştirildi.

Etkinlik sorumlusu Evşim Erel`den alınan bilgiye göre etkinlikte bu yıl DAÜ öğrencilerinden oluşan 3 müzik kulübü yer aldı. Grup Othello, DAÜ Müzik Kulübü ve Grup Sansür sırasıyla performanslarını sergilediler. Grup performanslarının ardından yerli rock müzik grubu Ahmet Evan sahne aldı. Sahne performanslarının ardından gruplara plaketlerini DAÜ Öğrenci Konseyi Başkanı İbrahim Öztürk takdim etti.

Gecenin finalinde ise Türkiye’nin tanınmış rock grubu Mor ve Ötesi rock severlere unutulmaz bir konser verdi. Yaklaşık 2 saat sahnede kalan Mor ve Ötesi hazırlamış oldukları repertuarla rock severleri coşturmayı başardı. Konser boyunca hemen hemen tüm şarkılara eşlik eden kalabalık izleyici kitlesi özellikle Benim Küçük Sevgilim, Bir Derdim Var, Sevda Çiçeği ve Yaz Yaz Yaz gibi en sevilen rock şarkılarını hep bir ağızdan seslendirdi.

Konseri izlemeye gelen DAÜ Rektör Vekili Prof. Dr. Necdet Osam, konser sonunda teşekkür plaketini Mor ve Ötesi grubuna takdim etti. Bu esnada mikrofonu eline alan Prof. Osam, muhteşem bir konsere imza atan Mor ve Ötesi grubunu tebrik ederek, kendilerini Üniversitemizde ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

dsc_0016.jpg

Mor ve Ötesi DAÜ Rektörlüğü’nü Ziyaret Etti

Öte yandan Mor ve Ötesi grubu, konser öncesinde DAÜ Rektörlüğü’ne gelerek, DAÜ Rektör Vekili Prof. Dr. Necdet Osam’ı makamında ziyaret etti. DAÜ’de gençlerle buluşacak olmaktan dolayı duydukları memnuniyeti dile getiren grup üyeleri, güzel bir konser olacağına dair olan inançlarını ifade ettiler. DAÜ Rektör Vekili Prof. Dr. Osam ise, DAÜ’de akademik eğitimin yanısıra öğrencilerin sosyal hayatlarına da büyük önem verildiğini kaydederek, gençler arasında çok sevilen Mor ve Ötesi grubunu DAÜ’de ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Ziyarette Öğrenci İşlerinden Sorumlu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hıfsiye Pulhan, İdari İşlerden Sorumlu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bekir Özer ve etkinlik sorumlusu Evşim Erel de hazır bulundu. Prof. Dr. Osam grup üyelerine günün anısına DAÜ logolu lefka işi hediye takdiminde de bulundu.

dsc_0017.jpg

dsc_0191.jpg

dsc_0212.jpg

dsc_0218.jpg