Ali Abdurrahmanoğlu başkanlığındaki TMT Mücahitler Derneği İskele Şubesi üyeleri, İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu’nu ziyaret etti. 

İskele Belediyesi Basın Bürosu’ndan verilen bilgiye göre, ziyarette yaptığı konuşmada, TMT’nin Kıbrıs Türk Mücadelesinde önemli bir yere sahip olduğunu hatırlatan Ali Abdurrahmanoğlu, Başkan Sadıkoğlu’na TMT Mücahitler Derneği İskele Şubesi’ne yapmış olduğu katkılardan ötürü teşekkür etti.

SADIKOĞLU

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Tarihini bilmeyen bir millet yok olmaya mahkûmdur’ sözünü hatırlatarak konuşmasına başlayan İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu ise, TMT Mücahitler Derneği İskele Şube Başkan ve üyelerinin ziyaretinden duyduğu mutluluğu dile getirdi.

Sadıkoğlu ayrıca, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin varoluşunda verilen mücadelede önemli yere sahip olan TMT ruhunun gençlere de aşılanması gerektiğine dikkat çekti.

Sadıkoğlu, iskele Şubesi aracılığıyla varoluş mücadelesine yaptıkları katkı ve yürüttükleri faaliyetlerle gençlere öncülük ettikleri için de TMT Mücahitler Derneği’ne ayrıca teşekkürlerini sundu.

Konuşmaların ardından, Abdurrahmanoğlu ziyaretin anısına Başkan Sadıkoğlu’na, İsmail Bozkurt’un kaleme aldığı Kıbrıs Türk Milli Mücadelesi ve Bu Mücadelede TMT’nin yeri isimli kitap ile çiçek takdim etti.