Ağrı İl Jandarma Komutan Yardımcısı Jandarma Albay Tümay Özgür ve Merkez İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Binbaşı İlkay Gül, kulede nöbet tutan askeri telefonda annesiyle görüştürdü.

Ağrı İl Jandarma Komutan Yardımcısı Jandarma Albay Tümay Özgür ve İl Jandarma Komutanlığı Merkez İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Binbaşı İlkay Gül, kent merkezine bağlı Cumaçay köyündeki Cumaçay Jandarma Karakol Komutanlığı'nı ziyaret etti. Cumaçay Jandarma Karakol Komutanı Jandarma Astsubay Başçavuş Tuncay Polat ve karakolda görevli komutanlar tarafından karşılanan Albay Özgür, karakoldaki komutan ve askerleri selamladı. Buradan komutan ve askerle tek tek tokalaşarak bayramlarını kutlayan Albay Özgür, askerlere aileleriyle görüşüp görüşmediklerini sordu. Albay Özgür, aileleriyle görüştüklerini söyleyen askerlere, ailelerine selamlarını iletmesini istedi.

KÖY SAKİNLERİNDEN ASKERE BAYRAM ZİYARETİ

Cumaçay köyünün sakinleri ve çocukları da karakola gelerek komutanların ve askerlerin bayramlarını kutladılar. Çocuklarla yakından ilgilenen komutanlar ve askerler, kurban kesim öncesi dualar okudular.

KULE NÖBETİNDEKİ ASKERE SÜRPRİZ

Albay Özgür ve beraberindekiler, kulelerde nöbet tutan askerlerin de yanına giderek bayramını kutladı. İl Jandarma Komutanlığı Merkez İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Binbaşı İlkay Gül, kulede nöbet tutan asker Jandarma Er Hakan Öküzcü'nün annesini arayarak bayramını kutladı. Gül, daha sonra telefonu Öküzcü'ye vererek annesiyle görüşmesini sağladı. Annesiyle konuşurken duygusal anlar yaşayan Öküzcü, telefon görüşmesinin ardından Gül'e teşekkür etti.

Albay Özgür, daha sonra askerle yemek yiyerek, bir süre sohbet etti. Yemek sonrası askerler, komutanlarıyla masa tenisi ve satranç oynadı. Karakolda incelemelerde bulunan Albay Özgür, beraberdekilerle daha sonra karakoldan ayrıldı.

Nöbetteki askeri duygulandıran görüşme

Nöbetteki askeri duygulandıran görüşme

Nöbetteki askeri duygulandıran görüşme

Nöbetteki askeri duygulandıran görüşme

Nöbetteki askeri duygulandıran görüşme

Nöbetteki askeri duygulandıran görüşme