Ülkemizin köklü inşaat şirketlerinden Noyanlar Group, projelerini ve Kıbrıs’ı tanıtmak için ekiplerini yurtdışında düzenlenen çeşitli fuarlara gönderiyor.  Geçtiğimiz 16-18 Eylül tarihinde Norveç’in, Oslo şehrinde düzenlenen ‘’Overseas Estate Exhibition’’ fuarına katılan Noyanlar Group tanıtım ve satış ekibi, şu anda Rusya’da düzenlenen başka bir emlak fuarında bulunuyor.

Norveç’te, 30 Eylül’de düzenlenecek olan ‘’Alesund Exhibition’’a katılacak olan Noyanlar Group, 4-6 Eylül’de Almanya’nın Münih şehrinde gerçekleştirilecek olan ‘’Messe Munchen Expo 2016’’da Kıbrıs’ı tanıtımaya devam edecek.

Tanıtımlarını, Norveç, Almanya ve Rusya ile sınırlı tutmayan Noyanlar Group sadece Ekim ayında, Ukrayna, Malmö (Almanya), Belarus, Moskova ve Kiev’de, aralarında ‘’Investate 2016’’ , ‘’Moscov Overseas Property Investment Show’’ ve ‘’Malmö Exhibition’’ gibi, presteji yüksek olan fuarlarda tanıtımlarını sürdürmeyi planlıyor.

Noyanlar Group Direktörü Ahmet Noyan yurtdışı tanıtımlarının önemine vurgu yaparak, içinde bulunduğumuz izolasyonlar ve siyasi konjektür’e bakıldığında bunun işleri zorlaştırdığına dikkat çekti. İzalasyonları kırmanın farklı yolları olduğunu ifade eden Noyan, farklı ülkelere yapılan tantımların ülkemiz gelişimi ve siyasi durumu için çok önemli olduğunu söyledi. Ahmet Noyan: ‘’Her zaman yurtdışı tanıtımlarına gidiyoruz, Avrupa ülkeleri, Arap ülkeleri ve Rusya oldukça aktif olduğumuz pazarlar içinde öne çıkmaktadır.

Bu ülkelere gittiğimiz zaman Kıbrıs’ımız ve projelerimiz oldukça ilgi görüyor ve tanıtımlarda bunun bizim için önemini tekrar tekrar fark ediyoruz. Royal Sun Residence, Royal Life Residence gibi deniz e çok yakın olan çalışmalarımız ve Gazimağusa’da şehrin merkezinde, Angel Tower’s isimli rezidans ve dükkanlardan oluşan dev bir projemiz bulunmaktadır. Yaptığımız bu yatırımlarla  ve tanıtımlarla, kaliteli yabancı yatırımcıları ülkemize getirmeye devam edeceğiz’’ şeklinde konuştu.

Son zamanlarda yerli yatırımcıların da ilgi odağı olan Noyanlar Group projelerini, www.noyanlar.com web adresinden inceleyebilirsiniz

norw.jpg

rus2.jpg

rusya-001.jpg