Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) NTV Spor Spikeri Mert Aydın’ı ağırladı. DAÜ Sağlık Bilimleri Fakültesi’ne bağlı Spor Bilimleri Bölümü tarafından organize edilen “Medya ve Etik” konulu panele katılmak için Üniveristeye gelen Aydın, DAÜ Rektör Vekili Prof. Dr. Necdet Osam’ı 5 Haziran 2015 tarihinde makamında ziyaret etti.

Gerçekleştirilen ziyaret sırasında konuşan Aydın, DAÜ’de olmaktan büyük mutluluk duyduğunu dile getirerek DAÜ’nün kampüs olanaklarına hayran kaldığını belirtti. Aydın, gerçekleştirilecek olan panel ile güncel spor konularının görüşüleceğini ve gençlerin spora olan yatkınlıklarının değerlendirileceğini aktararak başarılı bir panel geçeceğine inandığını sözlerine ekledi.

Prof. Dr. Osam, DAÜ hakkında geniş bilgiler vererek DAÜ’nün sadece eğitim va akademik yönü olmadığını aynı zamanda sosyal ve spor alanlarına da büyük önem verdiğini belirtti. DAÜ’nün sportif etkinlikleri hakkında bilgiler veren Prof. Dr. Osam, Üniversite eğitiminde akademik başlarılar kadar spor alanında elde edilen başarıların da son derece önemli olduğunu vurguladı.