Haluk DOĞANDOR

Girne-Güzelyurt anayolunun Alsancak mevkiinde geçirdiği trafik kazası sonucu ağır yaralı olarak kaldırıldığı Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’nde hayatını kaybeden 20 yaşındaki Sercan Aydındağ, sevenleri tarafından Lapta’da toprağa verildi.

Bu kaçıncı kaza

Gözyaşlarının adeta sel olup aktığı cenazede, Sercan Aydındağ’ın annesi Pembe Aydındağ ile kız kardeşleri Yağmur Aydındağ ve Damla Aydındağ’ı teselli etmek mümkün olmadı. Üç kardeş olan Sercan Aydındağ’ın ikiz kız kardeşleri abilerinin ölümünü kabullenemediler.

Babası yıkıldı

Kaybettiği oğlunun acısıyla yıkılan baba Ahmet Aydındağ ise ayakta durmakta zorlandı. Sercan Aydındağ’ın mezun olduğu Lapta Yavuzlar Lisesi’nin Müdürü Naciye Denizer de okulun öğrencileriyle birlikte cenazeye katıldı. Oldukça üzüntülü olan Naciye Denizer, “Bu kaçıncı kaza, okulumuzun mezun olan öğrencilerini bir bir trafik kazasında kaybediyoruz” dedi.

Gözyaşlarıyla uğurlandı

Lapta’da meydana gelen ölümlerin ardından Sercan Aydındağ’ın cenazesi ile birlikte dört defin yapıldığı öğrenildi. Lapta Aşağı Haydarpaşazade Mehmet Bey Camii’nde kılınan öğle namazının ardından, cenaze namazı sonrası omuzlara alınan Sercan Aydındağ’ın tabutu Lapta Köy Mezarlığı’na getirildi. Ailesi ve sevenlerinin dinmek bilmeyen gözyaşları arasında toprağa verilen Sercan Aydındağ ebediyete uğurlandı. Cenazeye katılanların ağzından dökülen “O daha çok gençti” sözleri herkesi ağlatmaya yetti.