Tanınmış müzisyenlerin yanı sıra ülkenin en büyük gençlik organizasyonu Genç Turkcell Kıbrıs da teknoloji tırı, eğlenceli oyunları, ödüllü yarışmaları ile şenliklerde yer aldı

Üniversite gençliği bahar coşkusunu şenliklerle yaşarken, Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) Kuzey Kıbrıs Kampusu çok renkli bir organizasyona ev sahipliği yaptı.

10'uncu ODTÜ Bahar Şenlikleri, Kuzey Kıbrıs Turkcell'in ana sponsorluğunda gerçekleşti.

8-10 Mayıs tarihleri arasındaki şenliklere ODTÜ'lü öğrenciler ve Güzelyurt gençliği yoğun ilgi gösterdi, tanınmış müzisyenler konserleri ile etkinliğe renk kattı.

Gnçtrkcll Tırı ODTÜ'de

Kuzey Kıbrıs Turkcell'in ana sponsorluğundaki şenliklerde, ülkenin en büyük gençlik organizasyonu Gnçtrkcll Kıbrıs da teknoloji tırı, eğlenceli oyunları, ödüllü yarışmaları ile yer aldı.

10'uncu ODTÜ Bahar Şenlikleri'nde Gnçtrkcll Kıbrıs'ın katkısı ile üniversite gençliği gladyatör, sumo güreşi ve dev jenga oyunları oynadı.

Oyunlarda hem tatlı bir rekabet hem de keyifle heyecan yaşayan gençler ödüller de kazanarak sevindi.

Selfie yarışması

Şenliklerde, Gnçtrkcll Kıbrıs instagram hesabından yapılan selfie yarışmasının birincisi Hassan Awachi 4G destekli Turkcell T50 model akıllı telefonun da sahibi oldu.

Turkcell'in akıllı telefon pazarına yeni bir soluk getiren, operatör markalı ilk 4G destekli telefonu T50'yi, teknoloji tırı önünde selfie yaparak en fazla beğeni alan genç kazandı.

Müziğe doydular

10'uncu ODTÜ Bahar Şenlikleri'nde ilk gün Kurban,  ikinci gün ise Nafiz Dölek sahne aldı. Şenliğin final gecesinde ise Pitbull'un Dj'i Nicola Fasano performansıyla izleyicileri büyüledi. Öğrenci topluluklarının oyun ve aktiviteleri şenliğe renk kattı. Şenliklerde gnçtrkcll anahtarlığı, defter ve bandana dağıtıldı ve Teknoloji Tırı içerisinde PlayStation oyunları oynandı.